Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 19 maart 2021

Mandala stempelen


Bij  het blog van Dutch Card Lovers is de nieuwe uitdaging een kaart te maken waarop je in het midden een kader creëert met daarin tekst. Nu heb ik de kaart rond gemaakt, ik hoop dat dat mag.
Wat ik heb gedaan is op kraftpapier een strookje plakken en vervolgens de mandala er op afdrukken. Zo ontstaat er vanzelf een blanco middenstuk. Daar heb ik zwarte lijntjes omheen getrokken om het kader te accentueren. De mandala heb ik her en der met zwart en wit ingekleurd.


Vervolgens heb ik hem rond uitgestanst en dat heb ik ook gedaan met een witte en een zwarte cirkel. Alles op elkaar geplakt. Om de kaart te laten staan heb ik nog een grote cirkel uitgestanst in wit en die aan de bovenkant een klein stukje gerild en op de zwarte kaart geplakt, daar kan ook op geschreven worden. De sierlijke plaktekst had ik nog liggen en vond ik er wel mooi bij passen.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.
Jullie reacties lees ik altijd met grote belangstelling en veel plezier, maar let wel kritiek is ook zeker welkom!

groetjes van Ank