Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 16 december 2011

Krans

Hallo allemaal, daar ben ik eindelijk weer. Ik heb weinig tijd gehad om bij jullie langs te gaan en ook om hier wat te posten maar dat wil niet zeggen dat ik heb stil gezeten. Het hele huis moest in kerststemming worden gebracht en bovendien werd er flink geklust in huis en daar moest ik ook voor een deel bij helpen en paraat staan. Misschien hebben jullie ze al wel eens ergens voorbij zien komen deze kransen gemaakt van pedaalemmerzakken. Ik heb er een paar gemaakt en weggegeven maar eentje heb ik zelf gehouden, die staat naast de kerstboom.
Ik heb hem op een mooi oud taartplateau gezet en zo komt hij goed tot zijn recht. Het is veel werk om ze te maken maar zo effectvol. Zelf heb ik er verder niets meer aan gedaan, enkel een bal in het hart gelegd maar natuurlijk zou je er nog lichtjes in kunnen draaien of parelkettingen, strikken. . . . .

Fijne dag!
Ank