Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 26 februari 2017

Mini kit Love


Bij Studio 92 van Ingrid Danvers heb ik weer eens een mini-kit gekocht. Ik deed dat al vaker en ook al weet je wat je hebt gekocht, want dat kun je op de site zien, toch is het een soort van cadeautje uitpakken als het binnenkomt.  Ook dit keer had ik meteen inspiratie en ben ik meteen aan de slag gegaan. Bovenstaande kaart heb ik gemaakt met de volgende spullen uit de kit: hartjes, tekststans, label met tekst en de witte oplegkaart. De rest uit eigen voorraad.


De kit is altijd leuk verpakt met labels e.d. er op geniet zoals het ruitjespapiertje met hartjes en tekst. Dat heb ik heel voorzichtig losgemaakt en weer op deze kaart gebruikt. Voor deze kaart kwam bijna alles uit de kit: rode oplegkaart, tule, ruitjespapiertje, rode stans, hartje met tekst en de pin. De basiskaart en de plakparels en hartje komen weer uit eigen voorraad.


Ik heb nog veel meer kaarten met de kit gemaakt maar die komen in volgende posts aan het bod. ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Kopen jullie ook wel eens cardkits?

groetjes van Ank