Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 18 oktober 2014

Journaling cards


Ik heb ook nog allerlei setjes journaling cards liggen, deze zijn van Joy! Alle stansjes had ik gekocht dus ik hoefde zelf niet veel te doen. De sneeuwpop heb ik lichtjes bewerkt met witte inkt omdat het rood van de ondergrond wat minder fel is, zo past het beter bij elkaar. Wat strass sterretjes, glinsterende oogjes en een stukje twine maken het compleet.In een heel andere kleurstelling is deze kaart met het bruine hert. Omdat het hert al heel opvallend is en ook moet blijven heb ik er niet teveel bij gedaan. Een strook washitape en wat strass, meer niet.Er zitten telkens drie dezelfde kaarten in zo'n pakje vandaar dat ik er telkens drie gemaakt heb. Deze journaling card heb ik op grijsblauw papier geplakt. De slee en de sneeuwsterren zijn wat verhoogd opgeplakt. Goudkleurige stickerletters en sterretijes voor de nodige blinbling en weer een stukje twine.


Zo heb ik weer een mooie serie kaarten aan mijn voorraad kunnen toevoegen en heb ik weer wat spulletjes opgemaakt die al langere tijd lagen te wachten om gebruikt te worden. Zou ik ooit door de voorraad heen komen?? Ik vrees van niet want er komt ook regelmatig weer wat bij *lol*.

groetjes van Ank