Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 15 juni 2016

Strand


Twee kaartjes met het strandthema heb ik voor jullie. De prachtige achtergrondtekeningen van Tiny heb ik er voor gebruikt in combinatie met mallen van MD. De eerste kaart is vierkant, 10,5 x 10,5 cm van kraft. Over het plaatje een wit kader gestanst. Het strandhuisje 2x gestanst, een keer uit wit en een keer uit kraft. Dakrand, deuren en trapje uit kraft gehaald en op het witte geplakt. Zonnetje en wolk (bewerkt met blauwe distress inkt) van MFT en alles verhoogd opgeplakt. Een paar kleine schelpjes erbij in de hoek.


Voor de tweede kaart heb ik als basis een dubbele witte kaart genomen en daarop een achtergrondpapiertje geplakt uit het blok Driftwood van MD. Ik had nog een strookje houtpapier liggen, dat heb ik gebruikt voor de vloer. De ligstoel 2x gestanst en de zitting met inkt bewerkt. Plaatje uit hetzelfde knipvel gehaald. Stempel met bruine inkt gezet en wat jute touw met een zeester-bedel erbij en weer wat schelpjes in de hoek.

Laat nu de zomer maar komen ;-)

groetjes van Ank