Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 11 juni 2017

Met structuur

Ik heb het idee dat jullie de vorige kaart niet zo mooi vonden, gezien het grote aantal kijkers en het geringe aantal reacties. Kennelijk durft niemand te zeggen dat ie het niet mooi vindt en dat mag best hoor, daar kan ik wel tegen, je kunt toch niet altijd alles mooi en goed vinden en wat opbouwende kritiek stel ik ook best op prijs. Maar goed, de nieuwe kaart:


Voor deze kaart heb ik met structuurpasta en een stencil de cirkeltjes op de achtergrond gemaakt. Daarna met twee kleuren distress inkt gepoetst. Uit zwart de 'bloem' gestanst. Van het gouden tape heb ik een beetje spijt omdat het nogal oranje/geel lijkt maar ik kreeg het er niet heelhuids meer af.


De tekst twee keer uit zwart gestanst en op elkaar geplakt, zie bovenstaande foto. Een mooie gekregen raisin bloem en wat plakparels ter versiering en de hoekjes afgerond waardoor de zwarte hoekjes weer wat meer tevoorschijn komen.

Ik lees graag wat jullie er van vinden.
Fijne dag!
groetjes van Ank