Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 23 augustus 2014

Kerstlabels


Ja hoor daar zijn ze dan eindelijk, Kerstkaarten. Ik was mijn bak met ooit gekochte stansjes eens aan het doorworstelen en kwam allemaal kerstboompjes van MD tegen en toen was ineens de inspiratie daar! Wat herten in twee kleuren erbij gestanst en labelkaarten. De basiskaart heb ik bewerkt met Distress inkt Pumice Stone. Daarop een kleiner label wat ik heb geëmbost.


Boompjes en herten heb ik verhoogd opgeplakt. Ik doe dat altijd met siliconenkit, gewoon van de bouwmarkt, dat is veel goedkoper dan 3-d kit. Als je er maar op let dat je transparante zuurvrije kit neemt. In totaal heb ik 3 min of meer dezelfde kaartjes gemaakt.


Voor de finishing touch natuurlijk nog wat jutetouw (te koop in mijn webwinkel, zie rechtsboven) er door geknoopt en 2 bijpassende tekststempels er op.

Dan heb ik nog een verzoekje om wat meer te reageren! Ik heb soms een paar honderd kijkers naar een blogpost en dan krijg ik maar 10 reacties en dat is meestal een vaste kern, dat vind ik wel erg jammer. Ik snap best dat niet iedereen altijd reageren kan, dat heb ik zelf ook maar het lijkt wel of er steeds minder gereageerd wordt. En de reacties maken het toch ook wel erg leuk. Alvast erg bedankt!

I see a lot of visitors from foreign countries watching my creations but I seldom get a reaction to my posts. That's a pity. I really do like your comments and I understand English and other languages I can google-translate ;-) Thank you very much!

Fijn weekend!
groetjes van Ank9 opmerkingen:

Willy's creations zei

Ziet er prachtig uit Ank..heb het zelfde hoor op mijn blog..veel kijkers...weinig reacties...vandaar dat ik er niets meer op zet op mijn blog...laat mijn creaties wel op Facebook zien...daar wordt gelukkig wel gereageerd..lol.

Groetjes,Willy

Erica ♥ zei

Gave tags heb je gemaakt, ik vind ze echt heel mooi ☺
Blog is een beetje aan het terug lopen terwijl dat echt zonde is,
ik denk dat iedereen hier wel last van heeft.
Ik zelf heb ook minder reacties.
Het helpt wel mee om ook op andere blogs zelf te reageren, dan komen
ze ook weer bij jou kijken.

Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}

Cornelie zei

Hé Ank! Toevallig dat ik weer eens bij je langs wip. Tijd terug! En wat het reactie achterlaten betreft, ik denk dat iedereen daar last van heeft, en misschien ook wel veel zonder een account? Ik plaats ook wel eens een bericht en enorm veel pagevieuws, maar bv. maar 2 reacties. Ik heb me daar bij neer gelegd. Vind het ook zelf leuk om mijn creaties op een blog vast te leggen, en als er gereageerd wordt waardeer ik dat enorm!
Maar even over je tags. Erg mooi van kleur vind ik ze. Heel mooi, puur door hun eenvoud. Zelf ben ik nog lang niet met kerst bezig. Wil er nog niet aan denken ;-)
Fijn weekend!

Cornelie zei

Wat ik nog wil zeggen is; het achterlaten van reacties moet gaan om de creaties en dat je ze daadwerkelijk mooi vindt, of ziet wat een werk en zorg er aan besteed is! Niet van, jij komt bij mij, dus kom ik ook bij jou, daar wordt ik een beetje naar van!

Kaartenkraam zei

Met dat laatste ben ik het helemaal eens Cornelie, maar als ik zie dat er meer dan 300 mensen een blogpost bekijken en er maar 8 reageren dan vind ik dat wel erg weinig.

martina's kaartjes zei

Hoi Ank,
ik kom nog wel een kijkje nemen hoor ! ben niet op facebook, vind dat ook niet de plaats, maar ja...
Misschien is het ook omdat het vakantie is. OF, mensen kijken wel op het werk, maar kunnen/willen niet reageren wegens blokkeren van je aan te melden of te weinig tijd. Ik zie het voor mezelf meer als een soort digitaal dagboek van mijn kaarten, misschien die klik maken ? Tuurlijk ben ik blij met reacties, laat dat duidelijk wezen =)
Daarom dat ik ook het kleurenkaartenteam in het leven geroepen heb, dat zijn dan mensen, die normaal gezien wel reageren.
grtjs,martina
x

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
leuk als je iets tegenkomt en er meteen mee aan de slag gaat, ze zijn erg mooi geworden je labels,
liefs Ans

Linda zei

Heel leuk gedaan,
gr linda

Marjan Küppers zei

Ik heb ook het idee dat er minder gereageerd wordt door de vakantie, en misschien ook weer druk druk voor degene die weer aan het werk zijn. Dat het voor sommigen een "voor wat hoort wat" iets is, is erg jammer, maar ja.
Jouw kersttags zijn erg mooi geworden, de embossing past er perfect bij, mooie winterse plaatjes zo!