Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 13 februari 2015

CondoleancekaartenJe ziet ze momenteel veel voorbij komen en dat komt denk ik omdat er in de winterperiode altijd meer mensen overlijden dan in de zomer. Ook ik kreeg het verzoek een aantal condoleancekaarten te maken. Dit zijn de eerste twee die ik jullie wil laten zien.


Voor beide kaarten heb ik het dessinpapier gebruikt van een oud blok van cArt-Us. Bij de bovenste kaart heb ik de randen met distress inkt bewerkt. De rechterkant lijkt op de foto niet recht afgesneden maar dat is in werkelijkheid wel netjes, ik weet niet hoe dat komt. Een tekst op de lichtste baan van het papier gestempeld en een vlinder, uit een stofje geknipt, verhoogd opgeplakt. Bij de tweede kaart heb ik met een fineliner stiksteekjes langs het dessinpapier getekend. De stitched cirkel met tekst is wat verhoogd aangebracht evenals de gestanste bloem met brad.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
groetjes van Ank


12 opmerkingen:

Louise zei

Mooie stijlvolle kaarten Ank!


gr.LOuise

Rosina zei

Hele mooie en zeker stijlvolle condoleancekaartjes Ank....het wordt altijd heel erg gewaardeerd als ze zulke kaartjes krijgen....


groetjes
Rosina

Unknown zei

Mooie kaarten Ank en inderdaad stijlvol.

groetjes, Joke

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
ze zijn heel mooi gemaakt, chique papier, mooie teksten,
liefs Ans

Anja Weterings zei

Mooie serene kaarten, Ank.
Echte condoléance kaarten, rustig en stijlvol.
Mooi gedaan!
Liefs, Anja.

Willy's creations zei

Vind ze heel mooi :-)

Groetjes,Willy

Marjan Küppers zei

Mooi en chique, dit soort kaarten moet rust uitstralen vind ik en dat doen deze ook!

Unknown zei

Rustig en stijlvol zijn ze geworden Ank, mooi hoor! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Wybrich zei

Mooi Ank! Het papier is hier wel heel erg geschikt voor.

Henriëtte zei

Mooie stijlvolle kaarten zijn het geworden Ank.

Groetjes Henriëtte

Miranda V zei

Ik heb begin van het jaar ook al zoveel kaarten voor deze gelegenheid moeten maken, naar is dat. Je hebt mooie, passende kaarten gemaakt. Het papier is er heel geschikt voor. Groetjes, Miranda

Maria V zei

Jouw blog heb ik wat verwaarloost en ik merk dat ik vele mooie kaarten gemist heb. Wat een mooie serie condoleance kaarten heb jij gemaakt. Mijn complimenten.