Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 1 november 2017

Serie


Een serie van zes kaarten laat ik jullie vandaag zien. Allemaal nog steeds in het kader van restanten en oude spullen opmaken. De mal van de kerstbal leent zich hier heel goed voor.


Uitgangspunt is een dubbele kaart met daarop een stukje papier dat ik met een embossingfolder heb bewerkt. De dennentakjes had ik ook nog liggen en komen hier dus goed van pas. Met stickers de ballen 'opgehangen' en ook stickerteksten gebruikt.Hier zie je ze nog eens alle zes bij elkaar. Je kunt natuurlijk eindeloos variëren in kleuren en dessins. ik zal er vast nog wel meer maken met andere papiertjes die ik weer tegenkom.
Hebben jullie ook zoveel restanten en 'oud' spul en kun je dat net als ik niet zomaar wegdoen? Ik lees het graag in jullie reacties.

groetjes van Ank6 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Wat een mooie serie kerstkaarten Ank, en nog wel zes tegelijk, dat telt lekker aan. Je hebt me op een idee gebracht om de restjes mooi op te gebruiken.
Groetjes, Eri

Je@net zei

Super leuke serie kerstkaarten, Ank. En een prima manier om de laatste restjes te gebruiken!

Sarah zei

Leuke reeks. Ook bij mij wordt alles opgebruikt ☺

trijntje zei

Leuk Ank om zo de restjes op te maken..het zijn leuke kaarten geworden. Groeten Trijntje

Sabine zei

Leuke serie kaarten heb je gemaakt! Liefs Sabine

Willy's creations zei

Leuk de ballen..is mij net weer gelukt..om in mijn blog te komen 😄