Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 3 december 2017

Verrassingen!

Laat ik nu met de Washikrans een prijs hebben gewonnen bij Dutch Card Lovers , wat een verrassing! Daar had ik helemaal geen rekening mee gehouden, zo leuk!

En dan was er nog een andere verrassing die bij mij zomaar op de deurmat viel! Van een lieve kennis van me kreeg ik zomaar de minicardkit 'The Magic of Christmas' met de add-on paperkit van Studio 92 toegestuurd. Hoe lief is dat! Dat zijn dagen met een gouden randje! 


Zoals jullie zien ben ik er meteen mee aan de gang gegaan. Deze onderdelen vond ik een beetje lastig te gebruiken omdat er slechts drie gebouwen zijn en het stukje weg niet lang genoeg is om een hele kaart mee te beplakken. Ik heb het opgelost met bergen sneeuw waar het e.e.a. achter 'verdwijnt'. De kleuren van deze kit spreken me heel erg aan, het is een hele nostalgische set mede ook door het papier wat ik er bij kreeg. Daarvan is de lucht met sneeuwkristallen.

groetjes van Ank

10 opmerkingen:

Je@net zei

Gefeliciteerd met je winnende kaart, Ank. Super leuk!
En dan ook nog eens zo'n mooi kit krijgen, wat een bofferd ben je. Vind het kaartje dat je ermee gemaakt hebt ook super gaaf geworden!

Eri Kumeling zei

Gefeliciteerd met je winnende kaart, dat is altijd leuk! En dan ook zomaar een cadeautje in je brievenbus vinden is helemaal top, je hebt er een leuke kaart mee gemaakt.
Groetjes, Eri

Sarah zei

Mooi kaartje! Geniet van je prijsje van DCL! X

trijntje zei

Gefeliciteerd Ank met je winnende krans. Altijd weer leuk. Wat heb je een enige kaart gemaakt. Het ziet er prachtig uit en drie gebouwen geen punt en je hebt de weg die er niet is .... mooi weggwerkt achter de bergen. Fijn om zo'n mooi pakketje te krijgen. Groeten Trijntje

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje Ank zo een mooi winters tafereeltje erop...heel leuk om met zo een pakketje aan de slag te gaan...
en gefeliciteerd met je winnende kaartje
een schitterende krans van die washitapejes....dik verdiend hoor ...geniet ervan!!!

groetjes
Rosina

Sabine zei

Gefeliciteerd met je winnende kaart! Heel gaaf en dit kaartje is ook erg leuk Mooi gemaakt en slim opgelost Liefs Sabine

Miranda V zei

Gefeliciteerd met deze mooie momenten! En dat is het leuke van creatief zijn, je vind vanzelf wel een oplossing voor kleine en grote 'problemen'. Super toch het stukje weg zo, samen met de andere spulletjes. Heel leuk gedaan!

Marjan Küppers zei

Terecht gewonnen hoor, we vonden je kaart allemaal erg mooi! Deze met de nieuwe kit mag er ook zijn, erg gaaf kaartje met dit leuke tafereel en slim opgelost!

Wybrich zei

Een schitterende kaart Ank! Zo leuk met de sneeuw!
En gefeliciteerd met je prijs! Was dan ook een prachtige kaart! Je laatste kaarten zijn zo wie zo erg mooi!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gave kaart Ank en super opgelost met die sneeuwbergen. Leuk om zo'n cadeautje te krijgen.
Gefeliciteerd met je winnende kaart, dat blijft altijd fijn om te zien.
lieve groetjes Miranda