Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





woensdag 18 maart 2020

Nieuwe woning


Gelukkig is er ook wel goed nieuws te melden.
Mijn zoon en schoondochter kregen de sleutel van hun nieuwe woning die opgeleverd is.
Daar hoort natuurlijk ook een kaartje bij.
Inmiddels wordt er flink geklust maar het is voor mij i.v.m. de coronamaatregelen niet mogelijk naar ze toe te gaan en te helpen.
Niet dat ik een klusser ben maar ik zou kunnen helpen met wat poetswerk of alvast dingen inpakken in het oude huis maar helaas.
Ook zal ik het voorlopig daardoor niet in het echt kunnen bewonderen....

groetjes van Ank

Condoleance


Helaas had ik totaal onverwacht ineens twee condoleancekaarten nodig. In mijn voorraad had ik er geen meer. Dus ik heb er gauw twee gemaakt. Ik heb ze heel eenvoudig gehouden. Op de ronde afbeelding heb ik met zwart ook nog paardenbloempluis gestempeld. De andere kaart alleen maar gemat op een effen kaart.


Wat een nare tijd voor een dergelijke gebeurtenis. Van een echt warm afscheid kan nauwelijks sprake zijn. Er mogen maar een beperkt aantal mensen komen, condoleren mag niet meer, laat staan dat er een arm om je heen wordt geslagen. Het is al erg dat een geliefde heengaat maar dit maakt het wel extra beladen.

groetjes van Ank