Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 1 december 2016

Jingle Bells


Een tijdje terug heb ik een heleboel figuurbelletjes op de kop getikt en daar wilde ik wat mee maken om op de kerstbeurs te verkopen.


Eerst had ik ze in een soort lantaarntje gehangen maar dan viel het belletje niet zo op en ze zijn toch erg leuk om te zien.Maar zo in een sterretje vind ik het een leuke kerstboomhanger geworden. Ik heb twee keer dezelfde ster gestanst en daar een cirkel uit gehaald. Een lintje in bijpassende kleur aan het belletje geknoopt.


Dat lintje tussen de beide sterren die ik op elkaar heb gelijmd en vervolgens nog een klein labeltje met de tekst er aan geknoopt.


Een leuk gezicht toch zo met al die verschillende belletjes en kleurtjes. Het grappige is dat de belletjes ook allemaal anders klinken. Nu maar hopen dat mijn 'klanten' het ook leuk vinden!

Groetjes van Ank

5 opmerkingen:

Sylvia zei

Wat een mooie en superleuke sterren,Ank.Ook leuk voor in de kerstboom.
Deze heb je snel verkocht :).

Groetjes,Sylvia.

Nancy Soetaert zei

leuke originele decoratie zo! denk dat je sterren snel uitverkocht zullen zijn!
groetjes
nancy

Sabine zei

Wat een leuke sterren! Mooi gemaakt Liefs Sabine

Rosina zei

Wooow Ank wat een schitterende kersthangertjes zijn dat...heel leuk met die verschillende belletjes erin....die gaan zeker goed verkocht worden....

groetjes Rosina

Willy's creations zei

Ziet er leuk uit :-)