Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





zaterdag 1 april 2017

Vliegtuigjes


In de cardkit zitten twee vliegtuigjes maar op de verpakking zit er ook eentje geplakt en die heb ik er voorzichtig afgehaald en die heb ik op de eerste kaart gebruikt. Het leuke dessinpapier zat ook in de kit evenals het label waar ik zelf de tekst op heb gestempeld..


Twee van de wolkjes komen uit de kit evenals het vliegtuigje met banner. Uit het geruite dessinpapier heb ik 'bergen' geknipt en het tekstlabel heb ik gestanst uit de achterkant van een label met Engelse tekst uit de kit. De blauwe achtergrond is een stukje behang.


Het gestreepte dessinpapier is de achterkant van het dessinpapier van de eerste kaart. Ik vond het wel leuk om een ton-sûr-ton kaart te maken met het groene vliegtuigje. Met het touw uit de kit heb ik daar de banner achteraan geknoopt. Met distress inkt 'Mowed Lawn' heb ik beide teksten gestempeld en nog wat groene plakparels maken het geheel weer compleet.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze serie vinden.
groetjes van Ank