Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 19 januari 2018

Mixed Media


Inmiddels ben ik weer redelijk opgeknapt maar nu is het me in de rug geschoten en kan ik nog niet veel, heel vervelend.
Ik had vlak voor die tijd nog wel een kaart gemaakt. Eigenlijk doe ik dat veel te weinig met mixed media want het is heel leuk om te doen maar ik gun me er vaak de tijd niet voor.
Ik ben begonnen met de achtergrond te maken, eerst sponsen met distress inkt daarna heb ik met een stencil en dezelfde kleur lila inkt wat motiefjes aangebracht. Toen met behulp van een ander stencil en wat reliëfpasta de witte rondjes gemaakt. Toen dat gedroogd was heb ik met een grid stempel her en der wat afgedrukt. Goudkleurige embossingpoeder  wat gestrooid en verhit voor wat goudkleurige details. Met kant, stoffen bloemen, papieren blaadjes en een paar goudkleurige metalen bloemen heb ik de toef gemaakt. Ik vond nog een mooi lila hartje dat er goed bijpaste. De tekst gemaakt met letterstickertjes en toen met een goudkleurige perlenpen nog wat accenten aangebracht.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Peninia / Gosia zei

A beautiful media card. Wonderful colors :)

Je@net zei

Wauw....vind 'm super gaaf, Ank!

Monique zei

Je kaart is prachtig Ank! Moet je beslist vaker gaan doen.
Beterschap met je rug.
Lieve groet, Monique

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat heb je een mooie kaart gemaakt Ank. Ik zou er zeker vaker de tijd voor nemen, het is een plaatje. Mooie kleurtjes en samenstelling van materialen.
Wat naar dat het nu in je rug geschoten is, pijnlijk.
Beterschap.
Lieve groetjes Miranda

Eri Kumeling zei

Je kaart is super mooi geworden Ank! Heel tof al die verschillende materialen bij elkaar! Sterkte met je rug!
Groetjes, Eri

trijntje zei

Prachtige kaart Ank. Beterschap met je rug. Hopelijk knap je snel op. Deze techniek moet je snel weer gaan doen. Want het is erg mooi. Groeten Trijntje

Danielle zei

Wat een beauty, deze kaart. Het is een hele opbouw met al die stappen, maar een geweldig resultaat! Vervelend dat je zo in de lappenmand zit, hopelijk gaat het snel beter!

Marjan Küppers zei

Fijn dat het beter gaat! Je kaart is een plaatje, ik ben dol op deze stijl en dit is een mooi exemplaar!!