Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





maandag 7 januari 2019

Oudjes in een nieuw jasje


Tijdens het opruimen van allerlei dingen kwam ik een doos met hobbymateriaal tegen en daar vond ik een stel kaarten in die ik al jaren geleden had gemaakt. Indertijd maakte ik vooral kaarten met uitgeknipte motieven uit stofjes zoals deze overhemden.


Het waren eenvoudige witte kaarten, enkellaags en de overhemden waren met een fijn lijntje glitterlijm bewerkt en dat was het wel. Ik vond het eigenlijk wel jammer om ze weg te gooien en heb geprobeerd ze een beetje naar deze kaartenmaak-tijd te brengen.


Ik heb ze allemaal op een gekleurde ondergrond geplakt, de bovenste zelfs op twee kleuren. Ze hebben allemaal een paar gympen-knoopjes erbij gekregen en ik heb met de perlenpen en nog wat andere knoopjes wat meer kleur proberen toe te voegen.


Aan de teksten kon ik niets veranderen, dat zou ik nu anders doen, maar zo zijn de kaarten in ieder geval nog weer te gebruiken. Gebruiken jullie wel eens stofjes voor het maken van kaarten?

groetjes van Ank