Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





vrijdag 5 juli 2019

Snoesje


Hoewel dit Snoesje eigenlijk bedoeld is voor een kerstkaart kan ze ook heel goed voor een verjaardagskaart vind ik. Het idee voor de kaart heb ik gekregen van een kaart van Debby  Het Snoesje had ik nog klant en klaar liggen, ooit gekregen dus nu eindelijk gebruikt. Ik ben eigenlijk niet zo van de 3D plaatjes meer maar heb er nog zoveel van liggen.


De bloemen heb ik allemaal opgebold en verhoogd aangebracht. Met een Perlenpen heb ik ze transparante hartjes gegeven. Onderaan rechts nog een fishtail van het gebloemde papier gemaakt met bijpassende groene brad.Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.

 De Eikenprocessierupsen zijn vanmiddag eindelijk weggehaald dus we kunnen weer wat rustiger de deur uit en ook gewoon in de tuin zitten! Overigens heb ik gemerkt dat verhitten met een föhn prima werkt zolang je maar oppast voor verbranden natuurlijk.
Allemaal een fijn weekend gewenst!

groetjes van Ank