Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 5 juli 2019

Snoesje


Hoewel dit Snoesje eigenlijk bedoeld is voor een kerstkaart kan ze ook heel goed voor een verjaardagskaart vind ik. Het idee voor de kaart heb ik gekregen van een kaart van Debby  Het Snoesje had ik nog klant en klaar liggen, ooit gekregen dus nu eindelijk gebruikt. Ik ben eigenlijk niet zo van de 3D plaatjes meer maar heb er nog zoveel van liggen.


De bloemen heb ik allemaal opgebold en verhoogd aangebracht. Met een Perlenpen heb ik ze transparante hartjes gegeven. Onderaan rechts nog een fishtail van het gebloemde papier gemaakt met bijpassende groene brad.Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.

 De Eikenprocessierupsen zijn vanmiddag eindelijk weggehaald dus we kunnen weer wat rustiger de deur uit en ook gewoon in de tuin zitten! Overigens heb ik gemerkt dat verhitten met een föhn prima werkt zolang je maar oppast voor verbranden natuurlijk.
Allemaal een fijn weekend gewenst!

groetjes van Ank

7 opmerkingen:

Marjolein zei

O ja, die kan zeker zo ook voor een verjaardag! Het is een vrolijke kaart geworden. Groeten Marjolein

Eri Kumeling zei

Zonde om dit jochie te laten liggen! Je hebt er een leuke verjaardagskaart mee gemaakt.
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke vrolijke kaart Ank en de plaatjes zou ik gewoon blijven gebruiken hoor, misschien enkel of delen ervan. Veel te leuk om te laten liggen :)
Lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Echt een super schattig kaartje, Ank!

Gerlinde zei

Wat een superleuke fleurige kaart Ank!! Echt heel tof!
Groetjes Gerlinde

Marjan Küppers zei

Wat schattig is dit kaartje! De toegevoegde bloemetjes en druppels vind ik erg mooi!

trijntje zei

Hoi Ank. Het is een heel leuke kaart. Mooi dp heb je erop gebruikt en de bloemetjes zo is echt heel leuk. Dit snoesje kun je prima voor een verjaardag gebruiken... groeten Trijntje