Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 22 augustus 2011

Scrapkaart

Allereerst wil ik de nieuwe volgers welkom heten, ik ben blij met jullie! En natuurlijk iedereen heel erg bedankt voor alle reacties. Als jullie kritiek hebben schroom dan niet om die te spuien, ik sta er wel open voor hoor! Ik ben ook bezig geweest met de lay out van mijn blog maar ik vond het niet mooi met tekeningen aan de beide zijkanten, het leidde de aandacht erg af van de kaarten, daarom heb ik alleen maar een nieuwe header gemaakt, ik hoop dat die er mee door kan, misschien dat er later nog wel eens een andere komt. Verder wat kleurtjes veranderd voor de teksten maar dat was het dan ook wel.
Vandaag een kaartje dat ik al een tijdje terug heb gemaakt ik kan dan ook niet veel vertellen over de herkomst van alle materialen.

Fijne dag allemaal!
Ank

6 opmerkingen:

gré zei

de kaart is erg mooi hoor
je bloglayout is zo wel erg kaal
misschien iets wat je boven aan hebt aan de zijkant b.v een poppetje

groetjes gré

Summer-design zei

Hoi Ank,

Vind je header heel mooi, er zit van alles in,echt top!
Je kaart is ook leuk geworden.
Weet je wat ik vind, een ieder moet zijn blog naar eigen smaak inrichten, als jij dit mooi vind dan is het toch oke. Vind ook wel dat je gelijk hebt, want uiteindelijk is de kaart of het project het belangrijkste, en smaken verschillen nu eenmaal.

Groetjes, Wietske

Riet zei

Wat een prachtige kaart Ank.

Liefs Riet.

Angela zei

Hallo Ank

Weer een prachtige kaart, mooie achtergrond en leuke versiert. Ben gelijk volger van je mooie blog zou het leuk vinden als je ook even bij mijn
langs om te kijken.

Groetjes Angela

Willy's creations zei

Wat een mooie weer.

Groetjes,Willy

Mandy's Magnolia cards zei

wat een mooie kaartjes!
ben gelijk volger geworden
groetjes, Mandy