Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 14 augustus 2011

VariatieWat een vreselijk weer is het toch maar het is wel goed voor de hobby *lol*
Allereerst wil ik weer iedereen bedanken voor de reacties (hoeft niet altijd positief te zijn hoor!) en uiteraard wil ik ook de nieuwe volgers welkom heten, ik voel me gevleid. Vandaag 3 zeer verschillende kaartjes, de eerste met countrylaarzen uitgeknipt uit een stofje, de rand is van houtschijfjes (hier te koop), de tweede is echt retro en de derde is met een stofje van een Flower Fairy dat ik nog had liggen, allemaal kleurtjes groen erbij om in dezelfde sfeer te blijven.

Fijne zondag!
Ank

7 opmerkingen:

Willy's creations zei

Zien er heel apart uit!

Groetjes,Willy

Ana Márquez zei

So beautiful three cards! :-)

Riet zei

Prachtige kaarten weer Ank.

Liefs Riet.

Marjan Küppers zei

Wat een mooie serie! Die bovenste vind ik zo gaaf, met die houtstukjes en de stoer laarzen!
Hier scheen bijna de hele dag de zon, wat kan het toch verschillen!

Groetjes, Marjan

Summer-design zei

Nou Ank, zo verschillend, maar alle drie ook heel mooi! Op naar de volgende ronde.

Groetjes, Wietske

Loes Oorschot zei

Hoi Ank, je mag ze best lenen hoor, alleen is Hein mijn partner en niet mijn zwager :o)
De steentjes leg je eerst omgekeerd op een soort plakfolie en daarna strijk je ze vast op je T-shirt. Wil je de steentjes op papier/kaarten vastmaken dan gebruik je er een speciale applicator voor en maak je ze stuk voor stuk vast door de lijm, die al aan de achterkant van de steentjes zit, te verhitten met dat apparaatje.

Je hebt drie prachtige kaarten gemaakt! Heel verschillend van stijl en dat vind ik erg leuk. Wat heb je goed gebruik gemaakt van je mooie stansen!

Groetjes, Loes

Caroline zei

Hallo Ank, schitterend weer hier vandaag, hele dag zon :-) Maar wat heb je veel gemaakt, zoveel kaarten !!! Wat zijn ze leuk ! Ik heb op het nootitieblokje Vintage Photo gebruikt als distressinkt en op de kaarten Broken China. Groeten Caroline