Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 6 juli 2012

Champagne en gezondheid

De afgelopen tijd ben ik erg met mezelf bezig geweest omdat ik ineens allemaal gezwellen en gezwelletjes bleek te ontwikkelen met name op mijn ledematen maar ook wel op mijn lijf. Sommigen heel erg pijnlijk maar altijd snel groeiend en dat maakte bang, heel bang. De artsen wisten en weten niet wat het zijn maar inmiddels hebben biopties aangetoond dat het in ieder geval niet kwaadaardig is en daar heb ik wel een paar traantjes (heel veel) van opluchting om gelaten. Nu verder met de onderzoeken om uit te vinden wat het wel is. Dit betekent dat ik nog steeds niet kan beloven weer regelmatig langs te komen maar ik doe mijn best want ik wil jullie zoveel mogelijk allemaal op de voet blijven volgen natuurlijk.

Van kaarten maken komt ook niet altijd wat maar ik heb er nog wel wat gemaakt, zoals deze met  andermaal de hoekstans van MD in het midden. De prachtige rand die ik boven en onder heb gebruikt is van Cheery Lynn. Aan de ronde paperclip heb ik een flesje champagne gehangen, dat vond ik hier wel bij passen!

groetjes van Ank

13 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Pffff jeetje Ank wat een verhaal, kan me voorstellen dat je zo ontzettend bang was en zeker als de dokters dan ook niet weten wat het is. Wat een opluchting moet het voor je zijn geweest toen je het bericht kreeg dat het niet kwaadaardig is, dat is inderdaad een flesje champagne waard. Meis hou je taai en doe het rustig aan, weet dat ik aan je denk.
Liefs van Anita

Cornelie zei

Tja, kan me voorstellen dat je je dan ergens anders mee bezig houdt!! Bah, wat akelig. Hoop dat ze er snel achter komen en wat aan kunnen doen!! wel fijn nieuws dat het niet kwaadaardig is!
Je kaartje is heel erg mooi!!
Denk nu maar aan jezelf, dan komt de rest ook wel weer! Sterkte, Cornelie

Caroline zei

Ank, wat een vreselijk verhaal, heel veel sterkte en nu inderdaad hopen dat ze de oorzaak kunnen achterhalen. Beterschap ! En je kaart is zoals altijd weer schitterend !

arjette zei

Oh bah zeg, dat is spannend.... gelukkig weet je in ieder geval wel dat het niet kwaadaardig is.... wat zal je opgelucht zijn!! Nu maar hopen dat ze er snel achter komen wat het wél is.... veel sterkte!!!
Ennneehhh ook heel belangrijk LOL maar je kaartje is weer prachtig!!

gr. arjette.

Summer-design zei

Kan me voorstellen Ank dat je dan heel bang wordt....gelukkig is het goedaardig! Hoop dat ze er een naam aan kunen geven en je kunnen behandelen! Doe gewoon waar je behoefte aan hebt,gezondheid gaat altijd voor. Sterkte ermee!

En je kaartje staat er net als altijd weer heel mooi bij, mijn complimenten hoor!

Gr, Wietske

Linda zei

Heel veel sterkte en je kaartje is erg mooi
gr linda

Willy's creations zei

Wat een mooie kaart Ank en heel veel sterkte..dat er maar gauw een oplossing komt van het ziekenhuis.

Groetjes,Willy

Marjan Küppers zei

Oh wat eng inderdaad! kan me zo voorstellen dat je bang was... maar gelukkig is het allemaal niet zo. Je kaart is een prachtexemplaar! Mooi detail die hanger met het strikje.

Ellen zei

Jeetje wat een schrik! Ik mail je deze week...
Je kaartje is mooi, leuk met de champagnefles eraan!
Groetjes Ellen

Riet zei

Wat een prachtige kaart is dit.

Liefs Riet.

Ellen zei

Wat rot voor je om dit mee te moeten maken. Kan me helemaal voorstellen dat je flink in de rats hebt gezeten. Ben ontzettend blij voor je dat het niet kwaadaardig is. Maar natuurlijk wil je wel graag weten wat het dan is, want raar blijft het wel. Ik zal duimen dat de doktoren het snel uitgevogeld hebben, want ook deze onzekerheid zal aan je knagen.
Ondanks dit alles heb je een geweldig mooie kaart gemaakt! Hou je taai!

groetjes, Ellen

Wilma zei

Wat een nare en spannende tijd heb jij achter de rug! Heel fijn dat het niet kwaadaardig is. Hoop voor je dat ze er snel achter komen wat het is en wat er tegen gedaan kan worden.

Leuk dat je toch nog zo'n mooie kaart hebt weten te maken. Mooie kleuren en super leuke details.

Stekte!!

Wybrich zei

niet zo leuk wat je vertelt Ank, aan de ene kant wel een opluchting dat het niet kwaadaardig is!
hoop voor je dat men er achter komt wat het wel is!
veel sterkte hiermee!