Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 24 december 2012

Gezellige Kerstdagen

 
Met deze foto van het Winterkoninkje uit mijn kerstboom wil ik jullie allemaal hele fijne en gezellige Kerstdagen toewensen!
 
groetjes van Ank

10 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
Graag wil ik je bedanken voor alle lieve,leuke reacties op mijn Blog..
Verder wens ik jou en je gezin hele fijne kerstdagen en een creatief 2013..

Liefs van Ans

Willy's creations zei

Jij ook fijne kerstdagen Ank!

Groetjes,Willy

Wilma zei

Hallo Ank,
Ook voor jou en al degene die je lief en dierbaar zijn de volgende wens.....FIJNE EN GEZELLIGE Kerstdagen en een GELUKKIG, GEZOND en CREATIEF 2013.
Liefs Wilma ☺☺☺

Anita Meijer zei

Ank jij en allen die je lief zijn ook hele fijne feestdagen toegewenst. Op naar een super 2013 met veel geluk, gezondheid en dat alles wat je je maar wenst mag uitkomen.
Liefs van Anita

gré zei

jij ook hele fijne dagen en een gezond 2013

groetjes gré

Jannie zei

Hoi Ank,

Ik wens jou ook en allen die je lief zijn hele fijne feestdagen toe.

Groetjes Bram en Jannie

Cornelie zei

Dank je wel!! Jij en je familie hetzelfde gewenst!
Bedankt voor je leuke reacties op m'n blog altijd!
Een goed nieuw jaar!

Tilly zei

Prettige Feestdagen.
Groetjes TILLY.

Anne-Elise zei

I wish you a very merry Christmas and and a happy new year!! Hugs

Caroline zei

Hallo Ank ! Jij ook een hele fijne 2e kerstdag :-) De eerste is al om. Ik heb vandaag met mijn visite mijn kerstkaarten bekeken, nou heb ik 2 kerstkaarten gekregen van Ank, ja, 2 ! We hebben de handschriften en de tekst vergeleken, waar andere mensen spelletjes doen met kerst waren wij echte speurders, we zijn 99 % zeker dat allebei de kaarten van 1 Ank afkomstig zijn. Ik wil het zo graag zeker weten, een schitterende "gouden" kaart met een stofje en een hele mooie sfeervolle spierwitte kaart met embossing en een dorpje. Please, help ons, ken ik 2 Anken, is het 1 Ank die iets te enthousiast aan het sturen was ? En het ergste is nog dat ik zelf nog helemaal geen kaarten heb verstuurd, ben weer met iets heel anders bezig, dat lees je later wel op mijn blog. Maar in ieder geval hartelijk bedankt voor je kaart en ... misschien wel 2 kaarten !!! Groeten Caroline