Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 31 december 2012

Op reis

 
De laatste kaart die ik dit jaar plaats en het is weer een tag geworden, zoals jullie kunnen zien. Het dessinpapier met de koffers en tassen zat in een blok van Action, de stansen zijn van Marianne Design, het filmstrookje van Tim Holtz, verder nog wat toepasselijke stickers en een kofferbedel om het af te maken.
 
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor een jaar vol met belangstelling en reacties voor mijn kaarten maar ook voor mij persoonlijk. Het was een moeilijk jaar voor mij medisch gezien maar ik ga vol goede moed het nieuwe jaar tegemoet!
 
Ik wens jullie allemaal een gezellige jaarwisseling en een:
 
 
 
groetjes van Ank

6 opmerkingen:

Linda zei

Heel mooi gedaan en veel goeds voor 2013 gewenst
gr linda

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,

het is deze keer ook weer een prachtexemplaar geworden, echt heel mooi...

Fijne jaarwisseling..

Liefs en groetjes Ans

Danoesja zei

Hoi Ank

Wat een mooie tag met prachtige details en de vorige vind ik ook schitterend, heel leuk hoe je die spelden erop hebt geniet.
Hele fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig creatief 2013.

Lieve groetjes
Danoesja

Unknown zei

Ik krijg spontaan zin om de koffers te pakken Ank en naar jouw bestemmin te vertrekken ;-) Supertag met al die leuke embellies erop! Gelukkig Nieuwjaar en bedankt voor al je leuke reacties het afgelopen jaar! lieve groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Anita Meijer zei

Wat een schitterende tag heb je gemaakt Ank, ik vind hem weer helemaal super. Een plaatje weer. Een hele fijne jaarwisseling vanavond en op naar een super 2013.
Liefs van Anita

Marianne zei

Heel mooi gedaan.
Beste wensen voor jou en je familie in 2013 en groetjes Marianne