Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





zondag 13 januari 2013

Nog een keer Tilda

 
Meteen nog maar een Tilda kaart gemaakt, want ik had nog zo'n 'lange lijs' liggen! Het papier is ook weer van Tilda en voor de randen heb ik drie kleuren distrss inkt gebruikt: Crushed Olive, Worn Lipstick en Iced Spruce. Knoop, lint, sticker en dewdrops allemaal uit voorraad.
 
En het kan niet op want weer heb ik een candy gewonnen, dit keer bij Greet en op de volgende foto kunnen jullie zien wat er allemaal in zit. Ik ben er reuze blij mee!
 

 
Dan heb ik nog een vraagje aan jullie: wat is een handige manier om je stempels op te ruimen. Ik bedoel alle stempels die niet op hout zitten. Ik heb ze deels in een mandje staan maar dat is niet echt handig, zeker niet voor de kleinere exemplaren die ik heb. ik hoor graag hoe jullie dat doen.
 
groetjes van Ank
 

14 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
Gefeliciteerd met je gewonnen prijs..kun jij weer lekker freubelen..en je Tildakaart is weer super...mooi papier..LEUK...

Liefs van Ans

Greet van Maurik zei

Wat een leuke kaart Ank.

Groetjes Greet

Summer-design zei

Een leuke kaart Ank, en wat de clearstempels betreft daar zou ik toch ook wel een goede oplossing voor willen hebben. Bij mij liggen ze allemaal in een lade, tussen hun eigen sheet, niet ideaal.

Gr, Wietske

gré zei

super leuk kaartje is dit weer
en je oplossing voor je clear stempels
ik heb bij de hema een foto album gehaald en daar heb ik ze allemaal keurig in zitten
op de achterkant heb ik op een wit vel de stempels er op gestempeld zo hoef je niet te zoeken
en gewoon die mica vellen er tussen blijft lekker plakken
hopelijk heb je er wat aan

groetjes gré

Willy's creations zei

Wat een mooie weer...ik heb mijn clear stempels in lege door zichtge CD doosjes zitten.

Groetjes,Willy

Unknown zei

En ook deze Tildakaart is weer super Ank! proficiat met je candy, altijd leuk! Ik heb mijn clear stamps in plastic hoesjes (ringband) gestoken en ze vervolgens in grote ringbanden opgeborgen. Heel handig, kan zo eenvoudig op thema. Succes, fijne zondag verder, groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Anita Meijer zei

Wat is je kaart weer schitterend Ank en gefeliciteerd met het winnen van deze supercandy. Wat betreft de stempels opbergen, eh ik laat ze eigenlijk altijd in de verpakking zitten en heb ze in een kist opgeborgen. Maar dat gaat bij jou natuurlijk niet meer op want je hebt de verpakkingen niet meer, heb ook weleens gezien op youtube dat mensen ze in een ordner bewaren en dan in die plastic hoezen en dat helemaal gesorteerd met tabbladen ertussen, lijkt me ook heel handig maar wel weer heel wat werk.
Liefs van Anita

Marijke zei

Deze 'lange lijs'is ook weer heel leuk en vrolijk!! Mooie kleurtjes. Gefeliciteerd met je prijs. Enne bij mij liggen de stempels ook in een doos, niet ideal dus! Moet dat ook eens nodig anders opruimen.
Groetjes, Marijke

Berlinde zei

Deze Tilda-kaart is ook weer heel leuk Ank!
Mijn clearstamps zitten in doorzichtige CD doosjes, heel handig!
Lieve groetjes, Berlinde

Marianne zei

Leuk kaartje is dit.
Groetjes Marianne

anneke's creaties zei

wat een schitterende kaart
echt een tildakaart suuuuuper

groetjes anneke

Marjan zei

Ook deze is erg leuk!
Mijn stempels zitten voor het grootste gedeelte in een ordner met van die speciale bladen waarop ze blijven kleven. Die zitten dan weer in hoezen die sluiten met een klittenbandrondje (Hema). Sommige stempels heb ik in een CD doosje.

Wilma zei

Wat zijn ze leuk jouw Tilda kaarten. Gefeliciteerd met je candy enne volgens mij heb je al genoeg tips voor je stempels. Ik bewaar ze ook in van die Hema enveloppen en die weer in een ordner.

Louise zei

Wat een enige kaart, blijft mooi dat Tilda papier.

Ik heb mijn Clearstempels op Lamineervellen geplakt en op Thema in een ordner, werkt voor mij perfect!.

gr.LOuise