Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 17 februari 2013

Bird Song

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het meeleven, jullie weten als geen ander wat het is als er iets aan je ogen mankeert, dat kun je zeker bij onze hobby gewoon niet gebruiken. De oogarts constateerde niets ernstigs maar had wel de vervelende boodschap dat er niets aan te doen is. Het is een 'ouderdoms'verschijnsel waarbij er vezels en klonteringen in het glasvocht ontstaan. Als ik er na een half jaar nog niet aan ben gewend of het blijft heel hinderlijk dan kan er een operatie worden overwogen waarbij het glasvocht wordt verwijderd.....  Ik heb de pech dat ik een wazige vlek precies midden in het oog heb waardoor scherpstellen soms erg lastig is. Op dit moment word ik telkens erg moe in mijn ogen en heb veel hoofdpijn ervan.
 
 
Maar we laten ons niet al te gauw uit het veld slaan (dat typt gemakkelijker dan dat ik het daadwerkelijk voel hoor!) en ik heb vandaag deze kaart gemaakt met het prachtige papier Bird Song van Graphic 45, ook de die-cut bloem is daarvan. Twee bijpassende stempels, wat restjes papier, een leren veter en wat goudkleurige accessoires maken het geheel compleet.
 
groetjes van Ank
 

19 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Jeetje Ank dat is niet niets dat je er maar aan moet wennen, ik hoop voor je dat je dat ook gaat lukken, maar fijn lijkt het me zeker niet. Heel veel sterkte ermee, je kaart is weer een beauty zoals altijd.
Liefs van Anita

Unknown zei

Je kaartje is prachtig Ank, maar wat een sof zo voor jou met je ogen.

gré zei

heel veel sterkte met je ogen
je kaart is heel mooi

groetjes gré

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
Je kaartje is weer een schatje, een mooi geheel..en je ogen, wat ontzettend vervelend is dit...ouderdom...ik hoo[ dat het toch nog beter gaat worden..dit is natuurlijk niet leuk en lastig...

Sterkte, liefs van Ans

Christine zei

Een prachtkaart Ank!! Ik vind het maar een magere troost voor jouw, hopelijk wen je er inderdaad aan maar zoals je zegt, makkelijk is anders!
Sterkte!
Liefs
Christine

Riet zei

Wat een prachtige kaart Ank.

Liefs Riet.

Linda zei

Jeetje dat is geen leuk nieuws, ik wens je sterkte. het kaartje is erg mooi
gr linda

Ursula Alice Stegmann zei

Auch diese Karte ist wieder zauberhaft und sie gefällt mir sehr.
Liebe Grüsse, Ulla

Nellie zei

Desondanks heb je toch een mooi kaartje gemaakt, is jammer voor je dat er geen goed nieuws was.
Lieve groetjes Nellie

Berit zei

Gorgeous card!!

Summer-design zei

Jee zeg.. Ank wat heb je een belabberd nieuws te horen gekregen.. Mee leren leven lijkt me moeilijk..wens je dan ook heel veel sterkte! Je kaart is PRACHTIG!

Caroline zei

Wauw, Ank, wat een schitterende kaart ondanks je visuele handicap, dat heb ik even mooi gezegd, zo vervelend als je wat aan je ogen hebt ! Ik hoop dat er niet geopereerd hoeft te worden, dat lijkt me zo eng, er aan wennen zij de oogarts ? Sterkte !

Karla zei

Ank je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt, sterkte met je ogen, ik ken ook iemand die dat heeft en het is heel lastig.

Groetjes Karla

Louise zei

Ja, ik kan dat Ank, ook ik heb er al enkele jaren last van, heel vervelend en heel storend, maar het went, soms zijn er dagen dat het erger is dan de andere dagen en zeker bij witte achtergronden. Maar dat er iets aan gedaan kan worden is voor mij nieuw.
Prachtig kaart heb je gemaakt, mooie afbeelding!.

Sterkte, LOuise

Willy's creations zei

Prachtige kaart heb je gemaakt Ank...ga deze op pinterest zetten..sterkte met je ogen..best lastig.

Groetjes,Willy

Unknown zei

Ik ben heel blij te horen dat er niets ernstigs aan de hand is, wat overigens niet wil zeggen dat het niet supervervelend is voor je. Het zal - zeker in het begin - ontzettend vermoeiend zijn, maar ik hoop dat je er snel mee om weet te gaan. Doe gewoon rustig aan wanneer het moet hè? Vind je kaart echt zo mooi, die bloem is top! Groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Wilma zei

Oooh wat is dit naar voor jou! Oud worden is leuk maar die zogenaamde bijverschijnselen.....??
Denk zo maar dat het de nodige tijd en geduld en wat nog meer zal gaan kosten om hier aan te 'wennen'voor zover dat mogelijk is. Heel veel sterkte.

Ondertussen heb je wel even een mooie kaart gemaakt!

Marijke zei

Tjee dat zal niet echt meevallen, hopelijk lukt het je om er aan te wennen. Sterkte hiermee. Je kaart is prachtig, super de bloem!

Groetjes, Marijke

Marjan Küppers zei

Wow, supermooie kaart, prachtig! Gelukkig niks echt ernstigs, maar ook geen echt goed bericht. Hoop dat je eraan kunt wennen en dat anders een operatie kan helpen.