Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 6 september 2013

It's never too late ....


Vandaag dit mannenkaartje waar ik zelf niet 100% tevreden over ben. Ik denk dat dat in de kleurencombinatie ligt, ik had de geëmboste achtergrond en de tekst zo gekregen en ben dus in die kleuren verder gegaan. Afijn ik hoor wel wat jullie er van vinden.

Fijne dag!
Ank

9 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat een schitterende mannenkaart heb je gemaakt Ank, ik vind hem supermooi.
Liefs van Anita

Henriëtte zei

Ik vind het een mooie stoere mannenkaart. Kleuren zijn ook leuk zo. Misschien zie je er zelf iets aan maar ik kan niets verkeerds ontdekken hoor.

Groetjes Henriëtte

Willy's creations zei

Mooi..vind de kleuren juist prima hoor.

Groetjes,Willy

Marjan Küppers zei

Ik vind het ook mooi, maar kan me je twijfel een klein beetje voorstellen. Misschien is het cardstock toch net iets te sterk van kleur t.o.v. de rest. maar aan de andere kant maakt het dat nou juist wel weer stoer voor een mannenkaart:)

Caroline zei

Ook aan de mannenkaart, blijft moeilijk vind ik, niks mis met die van jou, rood en blauw, altijd goed ! De inschrijvingen voor de piddixclub zijn gesloten voor 2013, aantal deelnemers is bereikt en dan stopt ze de inschrijvingen, via de nieuwsbrief kan je op de hoogte gehouden worden wanneer je weer kan inschrijven. Staat bij het kopje: "Sales, CD's, Subscription". Ook het adres om je in te schrijven voor de nieuwsbrief staat daar.

Ellen zei

Ik vind 'm goed geslaagd hoor, van mij mag je tevreden zijn. Misschien had je het silhouet wat minder krachtig van kleur willen hebben, maar het kan best zo.

groetjes, Ellen

Greet van Maurik zei

Hallo Ank,

Wat een leuke creaties heb je gemaakt.
Had eindelijk weer eens tijd om te komen kijken.

Fijn weekend,

Greet

Miranda V zei

De embossing en de kleuren er op zijn heel mooi, goed dat je de rest van de kaart rustig hebt gehouden zodat de mooie achtergrond op blijft vallen. Ik denk dat je twijfel door het rode mannetje komt? Misschien is die wat te egaal van kleur, hij oogt wat "vlak" (het had gescheeld als de mal ook nog wat embos-effecten had denk). Groetjes!

Wybrich zei

Ik begrijp wel dat je niet helemaal tevreden bent, de kaart op zich is wel goed, daar is niks mis mee. Het is toch de kleurencombinatie. De basiskaart en het rode had je misschien beter andersom kunnen doen, was het effect anders geweest.