Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 10 december 2013

Roze


 
Drie heel verschillende kaarten vandaag met allemaal met de kleur roze. De eerste kaart heb ik gemaakt met een plaatje uit een oude kerstkaart. Twee stansjes, tape, geponste sneeuwkristalletjes en plakparels zijn de overige ingrediënten.
 
 
De tweede kaart is de prachtige opengewerkte boom van Memory Box. Ik heb hem versierd met roze plakparels en verder niets, vond niet dat dat nodig was.
 
 
Als laatste van deze serie een kaartje met  roze tapejes en daartussen teksttape geplakt. Weer eens wat anders dan de standaard kerstkleuren, hoewel ik daar ook dol op ben hoor!
 
Fijne dag!
Ank
 
 

9 opmerkingen:

Henriëtte zei

Prachtige kaarten weer Ank en die kleur roze is wel erg mooi voor kaarten zeg!

groetjes Henriëtte

Marjan Küppers zei

Inderdaad heel verschillend! De boom heeft niets meer nodig, ben ik helemaal met je eens en wat een verrassende en gave kaart met die tapejes!

Nelleke zei

Mooie eerste kaart, ook de anderen hoor, het is zo leuk dat je oude kaarten gebruikt. Doe ik zelf ook, daar staan zulke mooie dingen op. Groetjes, Nelleke

Willy's creations zei

Vind ze prachtig:-)

Groetjes,Willy

Summer-design zei

Hoi Ank, De eerste vind ik een heel lief kaartje en de andere twee een creatieve uitspatting, mooi hoor! De kracht van een kaartje kan juist zijn dat er niet veel op staat.

Fijne avond, gr, Wietske

Unknown zei

Wat ben je actief Ank! Je weet wel raad met dat mooie washi-tape, mooie kaarten weer. Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
Super je kaart met de tapejes ,heel mooi in 't rose, de kerstboom is prachtig en van de 1ste vind ik het plaatje heel leuk..liefs Ans

Marianne zei

Ziet er prachtig uit.
Liefs, Marianne

Antoinette Voorn zei

Beeldschone kerstkaarten en prachtig dp met een mooie combi van de versiersels! Echt toppertjes...