Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 4 januari 2014

Oudje

 
Ik heb nog heel veel oude 3-D knipvellen liggen en kan er maar met moeite afstand van doen, aan de andere kant deed ik er ook niets mee dus daar probeer ik wat verandering in te brengen. Gisteravond bij de televisie een aantal plaatjes geknipt en in elkaar gezet en vandaag aan het kaarten maken. Deze heb ik vrij eenvoudig gehouden omdat ik vind dat alle aandacht naar het plaatje moet gaan. Met de nieuwe mal van Joy de doily gestanst, wat tape als ondergrond een paar groene blaadjes-stickers van de zeeman en een gouden koordje maken het compleet. Ik heb ook nog glitterlijm gebruikt op alle bloemen maar dat is op de foto niet te zien.
 
Wat me trouwens opvalt is dat ik wel veel bezoekers heb, zo'n 50 gemiddeld per dag maar naar verhouding erg weinig reacties, zo tussen de 7 en 10. Dat vind ik wel jammer. Ik snap dat de meesten het druk hebben, daar heb ik zelf ook last van hoor maar ik wil wel even laten weten dat ik reacties zeer op prijs stel!!
 
Fijn weekend!
Ank

12 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat een schitterende kaart Ank, ik moet toch ook maar eens gaan oefenen met plaatjes knippen, vind dat namelijk altijd een nogal moeilijk klusje. En dat hebben we denk ik allemaal wel hoor, mijn bezoekers zijn ook veel hoger dan de reacties, vindt het zo en zo veel rustiger in blogkaartenland, wellicht ook door Facebook.
Liefs van Anita

Riet zei

Wat een prachtige kaart Ank.

Liefs Riet.

Summer-design zei

Bij mij hetzelfde verhaal Ank!
Je creaties worden ook bekeken via andere blogs denk ik, dus geen volgers... deze bloggers laten dan meestal geen reactie achter, gewoon doorgaan en je er niet druk over maken.

Vind jou kaart weer hartstikke leuk, ook de vorige is heel mooi geworden Ank!

Lieve groet, Wietske

Henriëtte zei

Het mag dan een oud knipvel zijn maar je kaart is er wel prachtig mee geworden.
Heb ik ook hoor, meer kijkers dan dat er gereageerd wordt, is misschien jammer maar ja, er wordt toch wel elke keer op je blog gekeken dus vinden ze het wel de moeite waard om telkens terug te komen ;-).

groetjes Henriëtte

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
WOW..wat een mooie kaart, erg leuk de combi van knipvel en achtergrondmal en dat stukje tape is top..liefs Ans

Antoinette Voorn zei

Woww super hoor... gewoon doorgaan hoor met je 3d plaatjes en ik ga ze ook weer te voorschijn halen en zo blijft het toch leuk om ze te hebben en creaties ermee te maken!

gré zei

een heel leuk kaartje
schitterende mal

groetjes gré

Willy's creations zei

Prachtig kaartje Ank..heb ik ook op mijn blog..veel bezoekers en volgers ..maar weinig reacties..ik vind het ook heel jammer..ik krijgt hier door merk ik zelf ook wel dat ik minder gemotiveerd raakt..om weer iets nieuws op te zetten..lol.

Groetjes,Willy

Wybrich zei

Wat een schitterende creatie Ank!
Zo mooi alles bij elkaar passend! En een prachtige afbeelding!

Unknown zei

Wat is die nieuwe mal schitterend, je hebt 'm zo echt supermooi gebruikt Ank, met deze sierlijke dame erop, heeft wel iets weg van de Jugendstil zo! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Berlinde zei

Wat een prachtig kaartje is dit Ank, heel erg mooi!
Ook je vorige kaartjes met de silhouetten vind ik schitterend!
Lieve groetjes, Berlinde

Ellen zei

Je hebt een leuke kaart gemaakt met je oude knipvel. Ik heb ook nog het een en ander liggen :)
Wat de reacties betreft op berichten: het is toch meestal wel hetzelfde clubje dat een reactie achterlaat. Zelf reageer ik zeker niet op alle berichten van de blogs die ik volg, zou een dagtaak zijn! Na een paar weekjes rust ga ik nu weer heerlijk de blogs langs.

groetjes, Ellen