Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 1 februari 2014

Snel klaar


Heel veel tijd om met de kaartenhobby bezig te zijn heb ik de laatste tijd niet dus ik ik maak regelmatig snel-klaar kaarten. Zo ook deze kaart. De twee stansjes heb ik in serie gekocht op martkplaats. De 3-D bloemensticker heb ik gekregen, de bovenste bloem lijkt blauw maar is toch echt paars. Het dessinpapier komt weer uit een oud blok van de Action en verder wat plakstrass.

Bedankt voor alle reacties die ik telkens krijg op mijn kaarten en dat zouden er wat mij betreft wel wat meer mogen zijn, zeker als ik kijk naar het aantal bezoekers dat ik dagelijks krijg. Ik stel bezoekjes en reacties zéér op prijs, het is echt een stimulans!

Fijne dag!
Ank


10 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

een heel geslaagd kaartje ! mooi gedaan
fijn weekend,
grtjs,martina
x

Nelleke zei

Wat kan een foto het kleurverschil geven hè? Eenvoudige kaartjes zoals deze, zijn ook mooi, er zijn altijd mensen die dat mooi vinden, en waarderen dat ze een kaartje ontvangen. En daar doen we het toch voor. Groetjes, Nelleke

Henriëtte zei

Snel klaar en heel erg mooi geworden.

groetjes en een fijn weekend,
Henriëtte

Marjan Küppers zei

Een mooie kaart, Ank! Toch fijn dat je ondanks drukte nog even tijd vindt voor de hobby en dan is een eenvoudige kaart een uitkomst. Eenvoudige kaartjes zijn niet minder dan zeer bewerkte, het gaat om het ontwerp. En dit is een mooierd!

Anita Meijer zei

Het mag dan een snel klaar zijn kaartje zijn Ank, hij is weer helemaal super geworden.
Liefs van Anita

Willy's creations zei

Mooie snelle kaart:-)

Groetjes,Willy

Willy's creations zei

Mooie snelle kaart:-)

Groetjes,Willy

Unknown zei

Met zo'n mooie bloem op je kaart kom je meteen binnen Ank! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een vrolijk kaartje Ank! Mooie kleurtjes!
Groetjes, Yvonne

Wybrich zei

Niks mis mee met snel klaar kaarten! Deze is leuk, mooie kleur combi ook. En de kaart met de vlinder van je vorige bericht....een schitterende kaart is dat!