Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 19 juli 2014

Hoera
Vandaag een kaartje waarvoor ik geïnspireerd werd door een kaart die ik ergens op internet tegenkwam maar waarvan ik vergeten ben te 'noteren' waar dat ook al weer was. De achtergrond heb ik gestempeld met een regenboog-stempelkussen en er bovenop heb ik de tekst 'Hoera' twee keer gestanst. Éénmaal in het rood en éénmaal in het wit. Iets verspringend heb ik die stansjes op elkaar geplakt en samen verhoogd op de kaart gezet. Her en der wat plakstrassjes maken het af.Fijne dag!
groetjes van Ank11 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat een supermooi vrolijk kaartje Ank, heel mooi weer.
Liefs van Anita

Sabine zei

Prachtig kaartje, heel leuk gedaan zo met die regenboog kleuren. Liefs sabine

Miranda V zei

We zijn in dezelfde sferen, ik heb vandaag ook kaartjes gemaakt met bolletje en een kleurenoverloop! :) Super leuk geworden je kaart, je tekst met de rode 'schaduw' komt mooi uit! Groetjes, Miranda

Willy's creations zei

Vind hem heel apart Ank:-)

Groetjes,Willy

Summer-design zei

Eenvoudig, met een groots effect, mooi gedaan Ank!

Groetjes, Wietske

Ans Gilbert zei

prachtige kaart Ank,
leuke achtergrond, de letters komen erg mooi uit..liefs Ans

Unknown zei

Hele mooie, leuke, vrolijke, kleurige kaart heb je gemaakt Ank! Iedere jarige wordt hier helemaal blij van!! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Marjan Küppers zei

Erg mooie kaart, weer eens heel wat anders! Mooi kleurverloop op de zonnige cirkels en leuk staan ook de kleine strassjes. De verhoogd opgeplakte letters geven diepte, gaaf hoor!

Je vroeg over mijn man of hij sarcoïdose-patiënt is. Maar nee, hij heft ooit een ernstige longvliesontsteking gehad en is daarna kwetsbaarder geworden. Heeft nu helaas vaker een longontsteking.

Ellen zei

Geweldig leuk idee en het levert een gave kaart op.

groetjes, Ellen

Unknown zei

prachtige kaart Ank. Heel vrolijk met die kelurtjes en steentjes.

Wybrich zei

Mooi Ank! Ik hou hier wel van mooi gecombineerd met de tekst en de cirkles!