Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 9 augustus 2014

Chinees


Ik heb weer eens een kaart gemaakt met het prachtige papier van Graphic45. Het plaatje en de gebloemde strook dessinpapier zijn daarvan. Met een mal van Joy! heb ik het Chinese prieeltje gestanst uit goudkleurig spiegelkarton evenals de lijst om het plaatje.


De randjes aan de zijkant zijn van een stickervel dat ik nog had liggen en de tekst komt van Romak-kaarten. Prieeltje, tekst en plaatje+lijst heb ik verhoogd opgeplakt. De rand van het dessinpapier heb ik bewerkt met distress-inkt Walnut Stain.Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en lees dat graag in de reacties terug. Het zou ook leuk zijn als de mensen die altijd alleen maar kijken (volgens de statistieken zijn dat er erg veel) ook eens wat laten horen, dat zou ik zeer op prijs stellen.

groetjes van Ank8 opmerkingen:

Summer-design zei

Nou Ank, hier dan een reactie van mij. Ben de laatste tijd ook niet zo blogtrouw,kijk meestal wel maar laat niet overal een reactie achter. Vind deze kaart heel mooi, ook de stickers staan hier goed bij, dit maakt het helemaal af, mijn complimenten hoor!

Fijne avond en groetjes, Wietske

Anoniem zei

Apart!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Willy's creations zei

Wat een mooie Ank!

Groetjes,Willy

Unknown zei

Vind 'm helemaal geweldig Ank, je hebt alles perfect op elkaar afgestemd en de juiste kleuren/versieringen gebruikt! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Anita Meijer zei

Oh wauw Ank wat heb je dit prachtig gemaakt, supermooi vind ik het.
Liefs van Anita

Linda zei

wat een mooie chique kaart
gr linda

Antoinette Voorn zei

Jeetje Ank super prachtig joh !

Wil Frutsel zei

Wauwwww wat prachtig zeg. Ik waan me totaal in China. Zooo gewldig mooi gemaakt. SUPER !!!!!!
liefs Wilma