Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 14 september 2014

Variatie


Geïnspireerd op de vorige kaarten ben ik verder gegaan met een andere achtergrondstempel en met kartonnen plakletters die ik nog in grote getale heb liggen.


Over het resultaat ben ik wel tevreden. Ze hebben een heel andere uitstraling dan de kaarten met radertjes en toch is het idee ongeveer hetzelfde.


Variatie op een thema zal ik maar zeggen. Ik hoor graag wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank

13 opmerkingen:

Nelleke zei

Ik begrijp dat de oorsprong hetzelfde is, maar de kaarten hebben een totaal andere uitstraling zeg. Mooi! ook je setjes kleine kaartjes zijn leuk. Groetjes, Nelleke

Ans Gilbert zei

ze zijn echt heel erg mooi, leuk idee,
groetjes Ans

Cornelie zei

Heb ook gelijk even naar de andere kaarten gekeken, maar ik vind deze echt knallen. Onwijs leuk gedaan. Ik heb ook jog zo'n voorraad letters liggen. Goed plan!

Willy's creations zei

Ziet er super leuk uit:-)

Groetjes,Willy

Willy's creations zei

Ziet er super leuk uit:-)

Groetjes,Willy

Marjan Küppers zei

Vind ze echt erg gaaf, wat een goed idee!! De radertjes had ik ook gezien, deze zijn toch heel anders!

Wybrich zei

Ze zijn erg leuk, ook die hieronder. Gaaf met die plakletters!!

Unknown zei

Wat een supergaaf idee en zo vrolijk ook, mooi uitgewerkt Ank! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Erica ♥ zei

Heel gaaf gemaakt zeg ☺
Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

Caroline zei

Geweldig, Ank ! Wat heb je een productie, heerlijk al je kaarten bekeken, liep een beetje achter. Wat zijn je kleine kaartjes leuk, heerlijk om te maken. Van mij krijg je een dikke pluim :-)

Linda zei

wat een leuk origineel idee
gr linda

Henriëtte zei

Ik loop weer eens achter met bloggen en mis gelijk een hele hoop bij jou zie ik. Wat een mooie kaarten en labels heb je gemaakt Ank. Ook deze kaarten zien er weer top uit. Leuk om ze zo simpel te houden. Die letters springen er uit op deze manier.

groetjes Henriëtte

Wil Frutsel zei

Hoi hoi, steeds zag ik je verschijnen bij de reacties op ijn kaarten, maar ik realiseerde dat ik je nooit voorbij zag komen bij de nieuw geposte kaarten. Dus wat doe je dan............zoeken natuurlijk. Mooie kaarten maak je allemaal. Ik ben nu volger geworden dus voortaan zie ik je voorbij komen!!!
liefs Wilma