Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 18 oktober 2014

Journaling cards


Ik heb ook nog allerlei setjes journaling cards liggen, deze zijn van Joy! Alle stansjes had ik gekocht dus ik hoefde zelf niet veel te doen. De sneeuwpop heb ik lichtjes bewerkt met witte inkt omdat het rood van de ondergrond wat minder fel is, zo past het beter bij elkaar. Wat strass sterretjes, glinsterende oogjes en een stukje twine maken het compleet.In een heel andere kleurstelling is deze kaart met het bruine hert. Omdat het hert al heel opvallend is en ook moet blijven heb ik er niet teveel bij gedaan. Een strook washitape en wat strass, meer niet.Er zitten telkens drie dezelfde kaarten in zo'n pakje vandaar dat ik er telkens drie gemaakt heb. Deze journaling card heb ik op grijsblauw papier geplakt. De slee en de sneeuwsterren zijn wat verhoogd opgeplakt. Goudkleurige stickerletters en sterretijes voor de nodige blinbling en weer een stukje twine.


Zo heb ik weer een mooie serie kaarten aan mijn voorraad kunnen toevoegen en heb ik weer wat spulletjes opgemaakt die al langere tijd lagen te wachten om gebruikt te worden. Zou ik ooit door de voorraad heen komen?? Ik vrees van niet want er komt ook regelmatig weer wat bij *lol*.

groetjes van Ank
9 opmerkingen:

Unknown zei

Jemig Ank, goed bezig zeg! Wat een leuke serie kaarten allemaal, ben vooral weg van de hertjes, zo sierlijk en mooi van kleur! Ook je scraplings van gisteren zien er heel gaaf uit, 3 x raden welke ik persoonlijk de mooiste vind, ja, die met de hertjes ;-) Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Marjan Küppers zei

Zo zeg jij bent vast bijna klaar? Ik vind je series heel mooi, chique en strak en alle aandacht naar de mooie stansen. Ook je scraplings eronder zijn echt mooi, voor al die met de sterren!
Ik heb op werkdagen geen blogtijd meer over,dus doe het even zo.

Willy's creations zei

Leuke series...en zoveel:-)


Groetjes,Willy

Henriëtte zei

Wat zien je kaarten er mooi uit. Leuk die setjes die je gemaakt hebt, dat is nog eens lekker snel werken op deze manier. Goed voor de voorraad.

groetjes Henriëtte

Ans Gilbert zei

Nou Ank,
jouw voorraad groeit gestaag, ik heb ook nog een boel van die kaartjes liggen, ik vind de serie met de hertjes het allerleukst,
liefs Ans

Nelleke zei

Jij bent lekker bezig zeg. Mooie kaarten. Jou srapling met sterren uit een vorige post vind ik helemaal leuk. Je kunt met weinig veel doen. Groetjes, Nelleke

Erica ♥ zei


Hoi Ank,

Wowww geweldig al deze kerst kaarten,
echt heel erg mooi ☺

Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Unknown zei

Zo Ank, jij bent lekker bezig geweest. Prachtige kaarten zijn het geworden en de stansen zijn geweldig mooi en komen goed uit.

groetjes, Joke

Rosina zei

Een serie prachtige kerstkaartjes Ank....KNAP gedaan!!!

groetjes Rosina