Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 5 oktober 2014

Nrs. 7 en 8, scraplingsHet lijkt er op dat jullie het wat saai vinden al die kaarten uit dezelfde kit want reacties komen er bijna niet meer. Toch ga ik nog even door hoor want de kit is nog steeds niet op! Vandaag weer twee scraplings. Voor de eerste met de ballonnen heb ik alleen het witte cardstock en washitape toegevoegd, de rest zat allemaal in de kit.


Voor deze tweede scrapling heb ik al het effen cardstock uit eigen voorraad gehaald evenals het met cijfers gestempelde  deel, maar lint, knopen, tag, sequins en tekst komen weer allemaal uit de kit. Jullie merken wel ik ben er heel enthousiast over! Hier alle scraplings nog eens op één foto:


Dan heb ik nog weer nieuwe volgers erbij gekregen, hoe leuk is dat!! Allemaal van harte welkom en ik hoop dat jullie hier wat inspiratie op kunnen doen.

Fijne dag!
groetjes van Ank

10 opmerkingen:

Rosina zei

Dat zijn weer 2 hele leuk scraplings Ank...ik vind het nog steeds prachtig papier hoor....mij verveelt het echt niet....

groetjes Rosina

Unknown zei

Niet normaal Ank wat jij allemaal uit één kit weet te halen! Je scraplings zien er allemaal even gaaf uit en ook je vorige kaart is prachtig gemaakt! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Wilma zei

Gezellig en vrolijk al die fleurige kaarten!!!

Marjan Küppers zei

Nou, jij maakt echt goed gebruik van de kit! Je scraplings vind ik top, stuk voor stuk! Zou zo een twee drie niet kunnen kiezen.
Met je vorige kaart kun je trouwens goed meedoen met DCL, kijk maar even.

Wybrich zei

Nee hoor Ank, niks niet saai! Was even druk. Deze scrapling met ballonnen is super mooi! Je kaart hieronder vond ik erg leuk!

Erica ♥ zei


Hoi Ank,

Zeker niet saai, ik vind het hele
gave kaartjes zelfs, gewoon lekker
zo doorgaan hoor ☺

Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

Willy's creations zei

Ziet er vrolijk uit:-)

Groetjes,Willy

Berit zei

Gorgeous cards, all 4, my favourite is the one with balloons:)
Hugs, Berit

Marijke zei

Deze zien er heel vrolijk en fleurig uit. Die met de ballonnen is mijn favoriet.
Groetjes,
Marijke

vintagebyina zei

Prachtige kaarten.
Groetjes,Ina