Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 13 juni 2015

Hele set


Met een hele set van Couture Creations, bestaande uit mallen, stempels en embossingfolder heb ik deze kaart gemaakt. Bijna precies zoals het voorbeeld op de verpakking maar wel met mijn eigen draai eraan.

Vraagje: hebben jullie ook dat de plakparels vaak erg slecht blijven zitten? Regelmatig als ik de kaart een poosje rechtop heb staan, vallen ze er af. Dan zet ik ze uiteindelijk maar vast met een druppeltje lijm maar het is juist zo gemakkelijk als ze vanzelf blijven zitten.

Fijne dag!
groetjes van Ank

9 opmerkingen:

Berit zei

Such a lovely card!
Hugs, Berit

Ans Gilbert zei

prachtige kaart Ank,
lijkt me handig zo'n complete set, je hebt er iets moois van gemaakt,
groetjes, Ans

Marjan Küppers zei

Erg mooi en stijlvol ook! Inderdaad handig, zo'n set en je eigen draai aan zo'n voorbeeld is dan de kunst. Tja, plakparels en die bling dingetjes, ik herken het wel. Maar de meeste ervan blijven wel goed zitten.

Rosina zei

Heel mooi kaartje Ank.....Ik heb hetzelfde probleem met de plakpareltjes...doe tegenwoordig maar gelijk een tipje Craft Tacky Glue eronder....

groetjes Rosina

Antoinette Voorn zei

Je kaart is weer helemaal schitterend, een toppertje.

http://antoinettecreacards.blogspot.nl

Wil Frutsel zei

Een hele mooie prachtige kaart Ank!!
xx Wilma

Maria V zei

Ooh, heel mooi. Wat de plakparels betreft, heb ik wisselende ervaring. De één plak goed, de ander laat algauw los. Met tacky blue laten ze niet meer los. Ik heb het vooral met wiebeloogjes. Daar doe ik dan maar gelijk lijm op.

Wybrich zei

Die set waar je de kaart meegemaakt hebt heb ik wel eens in de winkel zien liggen! Leuk is het zo geworden.
Wat betreft de plakparels...ik doe er altijd een druppel Tacky glue onder!

Willy's creations zei

Het is je mooi gelukt...hij isprachtig geworden...sjiek :-)

Groetjes,Willy