Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 29 augustus 2015

Beterschapskaart


Met wat spetterstempels heb ik het dessinpapier bewerkt samen met wat verfvegen zodat het oud hout lijkt. Ook de randen heb ik met verf bewerkt. De randen van de witte kaart heb ik met distress inkt gedaan. Vier schroefbrads op de hoeken en een stukje jutetouw heb ik met nietjes vastgezet. De vlinders heb ik uit regenboogkarton gestanst en de tekst heb ik met verf aangepast qua kleur.
De inspiratie is momenteel ver te zoeken en deze kaart heb ik er ook 'uitgeperst' zal ik maar zeggen. Hoe is dat met jullie, ook moeite om de draad weer op te pakken?

groetjes van Ank


5 opmerkingen:

Sylvia zei

Hallo Ank,

Mooie kaart.Super mooie vlinders met het regenboog papier.Het is niet te zien dat de kaart eruit "geperst" moest worden:).Soms heb je inderdaad weleens zo'n periode dat de inspiratie ver te zoeken is.

Groetjes,
Sylvia.

Marjan Küppers zei

Wat een mooie achtergrond voor je vlinders. Het stoere, de veegjes verf en de schroefbrads gaaf! Tekst en vlinders komen er heel mooi op uit!
Ik heb ook een poos totaal geen inspiratie gehad, gaat wel weer nu, maar weet wat je bedoelt.

Willy's creations zei

Kunstig kaart heb je gemaakt..heel apart..mijn inspiratie is weer terug...vanmorgen vroeg een opdracht kaart gemaakt...zo meteen weer aan de slag met kerstkaarten :-)

Groetjes,Willy

Wil Frutsel zei

Leuke kaart Ank!!
xx Wilma

Erica ♥ zei


Gaaf gemaakt zeg, een hele mooie kaart ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}