Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 5 maart 2016

Tweemaal rondOok deze kaarten zijn gemaakt in het kader van gebruiken wat je hebt. Toen ik nog geen stansapparaat had kocht ik veel stansjes kant-en-klaar met het gevolg dat ik er daar dozen vol van heb. Maar omdat ik ook heel veel andere hobbyspullen heb is het wel goed daar eens wat meer van te gaan gebruiken zodat ik weer ruimte vrijmaak voor wat anders.


Dus het is stansjes stapelen geblazen *lol* gecombineerd met nieuwe knipvellen en wat nieuwe mallen zijn deze kaarten tot stand gekomen en eerlijk gezegd ben ik er wel tevreden over.


Het zijn echte voorjaarskaarten geworden in diverse pasteltinten. het geruite strikje past perfect bij het getekende lint waaraan de krans is opgehangen, dat vond ik wel leuk.

Fijn weekend verder!

groetjes van Ank9 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Vind het een mooi voornemen, ik probeer het ook wel, maar er blijven ook dingen liggen. Deze twee kaarten met wat je nog hebt zijn mooi geworden, vooral de zachtblauwe versie! Lief dat strikje!

Ans Gilbert zei

Ja, ze zijn alle 2 heel leuk geworden, mooie banner op de eerste en het strikje, staat er leuk op de tweede, zo kom je wel van je stansen af..
groetjes,
Ans

Anoniem zei

Dozen vol?! Dat zijn veel stansjes maar het scheelt wel als je geen zin hebt om te stansen hihi ;) Twee heel mooie voorjaarskaarten Ank! Mooie opbouw van stansen en het geruite strikje past inderdaad perfect boven de krans :)
Groetjes Chantal

Rosina zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Rosina zei

2 schitterende lentekaartjes Ank...heel mooi zijn deze ronde stansjes...en ook ik heb zakjes vol stansjes...wel allemaal zelf gestanst...maar dikwijls is of de kleur niet goed of past geen plaatje in...en zo krijg je ook voorraad...

groetjes Rosina

Sabine zei

Hele leuke kaartjes! En altijd handig om er 2 te maken Liefs Sabine

Sylvia zei

Twee hele mooie kaarten,Ank.Mooie stansen en de plaatjes zijn ook zo mooi.Leuk model.

Groetjes,Sylvia.

Willy's creations zei

Mooi je stapelkaartjes ...is weer wat anders ;-)

Groetjes,Willy

Wybrich zei

Deze zijn mooi geworden!