Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 30 april 2016

Transparant


Langere tijd geleden had ik een mapje gekocht waarin afbeeldingen op transparante sheet zaten. Allemaal met een tropisch thema. En omdat ik toch bezig ben om dingen op te maken/eindelijk te gaan gebruiken, besloot ik hier kaarten mee te gaan maken.


In eerste instantie heb ik er drie kaarten mee gemaakt. De bovenste met palmboom en wasgoed heb ik op zgn. duizendkleurenpapier geplakt. Een waslijntje getekend en wat vogeltjes en meer heeft het wat mij betreft niet nodig. De tweede kaart is op kraft. Het kader is gemaakt met washitape.


De derde kaart is een label geworden. Het aquablauwe papier heeft al een wat vlekkerig aanzien, zeer geschikt om water mee uit te beelden. Met de Perlenpen wat stippen gemaakt en nog wat epoxy-stickers erbij.

Er zullen nog wel meer van deze kaarten voorbij gaan komen want ik heb nog heel wat van dit soort afbeeldingen. Ik ben erg benieuwd wat jullie hier van vinden.

groetjes van Ank

5 opmerkingen:

Willy's creations zei

Prachtig Ank...vooral het zeepaardje!

Groetjes,Willy

Sabine zei

Heel erg leuk gemaakt, vind je eerste kaart echt heel gaaf Liefs Sabine

Sylvia zei

Prachtige creaties,Ank.De eerste kaart is mijn favoriet.

Groetjes,Sylvia.

Wybrich zei

Ik herken veel hiervan, het duizend kleuren papier, prachtige kaart! De tweede kaart is ook mooi, kraft geeft een mooie strand uitstraling. En de derde kaart/label, dat aquablauwe papier, dat je dat nog hebt Ank! Ook die is zo mooi! Nu ben ik wel benieuwd naar wat nog komt....

Alina zei

ik vind ze heel erg mooi, Ank!
dit is een link naar één van mijn andere kaartjes met een tafeltje: http://simmcards.blogspot.nl/2014/04/weer-van-alles.html .