Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 7 mei 2016

Anker


We blijven nog even in het maritieme thema maar deze kaart is veel rustiger van kleur. Witte basiskaart daarop dessinpapier van Marianne Design uit het blok 'Nautical'. De touwen heb ik uit kraft gestanst en met distress inkt 'walnut stain' lichtjes bewerkt. Het anker heb ik twee keer gestanst,  het touw ook dit keer uit kraft. Een tekst gestempeld op een stansje en een bijpassende bedel completeert het geheel.

Ik zie in de statistieken dat ik heel veel bezoekers heb maar er wordt maar mondjesmaat gereageerd en dat vind ik wel jammer. En dat is niet alleen met het mooie weer. Ik hoop dat als je mijn blog bezoekt je ook af en toe even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik begrijp dat dat niet altijd kan, dat doe ik zelf ook niet maar als ik zie dat er 185 bezoekers zijn geweest en ik heb maar 6 reacties dan vind ik dat wel erg weinig. Ik vind het gewoon leuk om feedback te krijgen, mag ook negatief zijn, dat vind ik helemaal niet erg. Niet iedereen vind alles altijd maar leuk, dat begrijp ik best. Alvast bedankt !!

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
blog en facebook lijken helemaal uitgestorven, komt vast door 't mooie weer..
Voor mij te warm, blijf lekker binnen..
Je hebt een mooie maritieme kaart gemaakt, leuk en stoer zijn de touwen,
groetjes,
Ans

Sylvia zei

Hallo Ank,

Hele mooie 'strakke' kaart.
Op dit moment is het inderdaad heel rustig op de blogs,maar ik begrijp wat je bedoelt.Op gewone dagen heb ik ook veel meer kijkers dan schrijvers.

Zit je iedereen aan te schrijven op iedere kaart die geplaatst wordt en krijg je naar verhouding heel weinig feedback:).Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia

Willy's creations zei

Mooie kaart...past bij Zandvoort;-)

Begrijpelijk veel kijkers weinig racties...om die reden ben ik vorig jaar gestopt mijn blog...gelukkg hebben we nog facebook:-)

Groetjes,Willy

Nancy Soetaert zei

Toffe kaart in deze maritieme sfeer!
fijn weekend
Nancy

martina's kaartjes zei

klinkt bekend... daarom het kleurenkaartenteam, dat werkt wel vrij goed (voorlopig) en is erg leuk, misschien eens een keertje meedoen ?
in ieder geval, je hebt een hele leuke kaart gemaakt, die touwen, daar moet ik een keertje naar zoeken, ik vind ze superzzz
grtjs,martina
x

Anoniem zei

Stoere kaart Ank!
Groetjes Chantal

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke en beetje stoere maritieme kaart Ank. Gaaf..
Lieve groetjes Miranda

Wybrich zei

Wow Ank, deze is gaaf! Erg mooi met de witte circle met het anker.