Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 22 mei 2016

Totaal verschillend

Vandaag heb ik twee totaal verschillende kaarten voor jullie. Gemaakt in het kader van opmaken wat er zoal op mijn werkblad ligt, en dat is VEEL kan ik jullie vertellen. Zo ook dit uitgestanste stofje met de haan er op en de stans van de wekker. Aangezien een haan vaak als soort van wekker dienst doet dacht ik dat die twee wel mooi bij elkaar pasten en zodoende is deze kaart ontstaan.

Deze twee huizen had ik ook uitgestanst liggen. Ik heb er wat gordijntjes bij gemaakt en wat plantgoed en alles op een dubbele vierkante kraftkaart geplakt en zo heb ik weer twee verhuiskaarten.
Eigenlijk had ik er vandaag op uit gewild maar het is hier in Zwolle bepaald geen gezellig weer, veel regen en somber, echt weer om aan de hobby te zijn, dus dat ga ik lekker weer doen. Er ligt nog genoeg op mijn werkblad wat gebruikt kan worden!

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Sylvia zei

3 hele mooie kaarten,Ank.Wat een originele kaart met de haan.De verhuiskaarten zijn ook prachtig.Hele leuke tafereeltjes.

Groetjes,Sylvia.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, wat een leuk idee die haan op de wekker. Ook je huisjeskaarten zien er gezellig uit Ank.
Lieve groetjes Miranda

Wil Frutsel zei

3 Hele mooie kaarten heb je er van gemaakt. Zo zie je maar, wie bewaard heeft wat!!
xx Wilma

Rosina zei

schitterende kaartjes zijn het weer Ank...heel leuk de bovenste met die wekker en haan zo samen op de kaart...leuk voor iemand die moeite heeft met opstaan s'morgens....

groetjes Rosina

Marjan Küppers zei

Origineel bedacht die haan met wekker, erg leuk! En de huisjeskaarten zijn plaatjes!

Willy's creations zei

Vind ze prachtig!

Groetjes,Willy

Linda zei

Wat een schitterende kaartjes
gr Linda

vintagebyina zei

Mooie kaarten .Goed van je dat je de restjes ook opmaakt. Mij lukt dat niet zo goed. Groetjes Ina