Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 27 juni 2016

Niet nagemaakt


Hebben jullie dat ook wel eens dat je een kaart in gedachten hebt en dan ziet dat een ander die kaart al gemaakt heeft? Het overkwam me ook met deze kaarten, ik zag ze bij Wybrich. De grote mal van MD gebruik ik graag en regelmatig om een ronde kaart te maken. In dit geval heb ik de prachtige romantische plaatjes van Tiny gebruikt.


Een rand als passe partout over de tekening heen en dan 'aangekleed' met rietsigaren en gras en bloemen. Ik vind ze zelf erg mooi geworden, wat vinden jullie er van?

groetjes van Ank


8 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat overkomt me inderdaad ook wel eens Ank, niets aan te doen toch? Je kaart is een plaatje, die "sigaren" zijn nét echt.
Lieve groetjes Miranda

Wil Frutsel zei

Schitterend Ank. Het zijn juweeltjes!!
xx Wilma

Marjan Küppers zei

Ja hoor, dat is herkenbaar, en ook niet zo gek. Ik vind soms ook dat kijken op Pinterest ontmoedigd werkt, want dan zie ik daar ook dingen die ik wilde doen. Maar ja, er is ook al zoveel gemaakt!
Maar je kaarten zijn werkelijk plaatjes! Heel mooi en romantisch inderdaad met deze vorm kaart, de lieflijke plaatjes en jouw mooie stansjes!

Sabine zei

Wat een leuke kaarten. Liefs Sabine

Rosina zei

Heeeeeel mooi weer dit kaartje Ank...KNAP gedaan!!

liefs Rosina

Willy's creations zei

Ziet er beeldschoon uit Ank

Groetjes,Willy

vintagebyina zei

Prachtige kaart. Mooi plaatje en mooie mallen heb je gebruikt.
Groetjes Ina.

Ellen zei

Je kaarten zien er prachtig uit en zal bij iedereen wel voorkomen hoor, dat we (bijna) hetzelfde maken.

groetjes, Ellen