Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 21 juli 2016

Gefeliciteerd


Voor deze kaart heb ik een dubbele witte kaart als basis gebruikt. Daarop twee vierkanten in donkerblauw en roze. Op het witte vierkant heb ik in verschillende kleuren de tekst gestempeld. In dezelfde kleurtjes heb ik brads gezocht waarmee ik bovenaan het emboste vellum heb vastgemaakt. Maar eerst een cirkel uit het vellum gestanst.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ik zie zo weinig reacties terwijl mijn blog duizenden keren wordt bekeken, dat vind ik wel heel jammer want een reactie lezen doe ik heel graag!

Fijne dag!
groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Danielle zei

Leuk dat de kleurtjes van je gestempelde tekst terug komen in je brads. Ook het vellum met embossing vind ik mooi. Kortom, erg gaaf gedaan, top kaartje!!

Rosina zei

Een prachtig kaartje Ank...wat leuk die tekst in die mooie frisse kleurtjes gestempeld...en heel leuk met het vellum erover...

groetjes Rosina

Sylvia zei

Hele mooie kaart,Ank.Leuke kleurtjes.Mooi gedaan met het vellum en een leuke embossing achtergrond.

Groetjes,Sylvia.

Marjan Küppers zei

Mooi dat vellum erover en daardoorheen dat wat vager de regenboog tekst! Lekker kleurig en zomers kaartje en zo vrolijk ook. De mini brads maken het echt af!
Ja, het is nu ook vakantie tijd, maar sowieso lijkt bloggen steeds minder populair, het kost veel tijd en daarin hebben volgens mij sommigen mensen niet meer zoveel zin.

Nancy Soetaert zei

Mooie kasrt, leuk met de tekst in verschillende kleuren en tof idee om het vellum zo vast te maken
groeten
Nancy

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
wat een leuk idee om het vellum vast te zetten met de gekleurde brads, een hele leuke kaart
groetjes,
Ans

Wybrich zei

Mooi!! Vind het vellum er leuk bij passen!
Ik ben er wel hoor Ank, maar het was de laatste tijd erg druk en ik heb wel alles gezien van je, maar niet overal op gereageerd.
De kaarten met de stansjes, de zwart/witte die is heel erg mooi! Straalt ook een zekere rust uit!

Willy's creations zei

Ziet er prachtig uit :-)