Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 16 augustus 2016

CAS


Een eenvoudig CAS-kaart dit keer met in de hoofdrol de tekst en de hoekstans. Ik heb alles in één kleur gehouden. Een paar plakparels voor wat sier en dat is het. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank

A simple CAS card this time with a leading roll for text and the corner die. Ik kept everything in green and addes some Pearls for embellishment. I'd like to read what you all think of it.

Have a nice day,
Ank

9 opmerkingen:

Sabine zei

Wat een mooie kaart. Prachtige stempel en hele sierlijke stans Liefs sabine

Danielle zei

Wat een super mooie tekst en stans heb je gebruikt. Ik vind 'm erg mooi geworden Ank! Ook leuk hoe je de pareltjes op de stans hebt verwerkt, geeft net dat beetje extra!

marja zei

Prachtige kaart door zijn eenvoud. Groetjes marja

Nelleke zei

Wat prachtig zeg! Meer hoeft ook niet. Jou vorig kaartje doet mij denken aan de eau de cologne van Boldoot. En je condolence kaartjes zijn supermooi geworden zo met die veertjes. Het wordt er persoonlijk van om een gemaakt kaartje te sturen. groetjes, Nelleke

Sylvia zei

Hele mooie kaart,Ank.Mooie hoekstans.en eem nooie tekst.

Groetjes,Sylvia.

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje Ank, wat een prachtige open stans is dat...en zeker in die monochrome kleurtjes een TOP kaartje...
groetjes Rosina

Marjan Küppers zei

Heel mooi en chic! Meer heeft dit echt niet nodig!

Ellen zei

Mooi hoor! Prachtige stans en tekst, meer is er ook niet nodig.

groetjes, Ellen

Syl(via) zei

Wat een mooie stans is dit. Echt heel erg mooi gedaan zo deze kaart. Prachtig. Gr. Syl(via)