Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 15 september 2016

Sneeuwpopjes


Ondanks dat ik in principe geen 3D kaarten meer wil maken heb ik me toch laten verleiden door de leuke tekeningen van Yvonne. De sneeuwpopjes zijn zo schattig en de kleuren zo mooi dat ik een paar vellen er van gekocht heb en ook het bijpassende dessinpapier. De basis is een kraftkaart en daarop een mosgroene  kaart en daar weer op het dessinpapier. Achter het plaatje een taartkleedje gedaan. De hulst heb ik geponst en versierd met witte bessen en een mooie label gestanst met daarop een tekststicker, want die moeten toch ook een keer op! Gelukkig konden deze sneeuwpopjes niet smelten, dat heb ik wel voor ze gedaan! *lol*

groetjes van Ank


10 opmerkingen:

Sylvia zei

Hele mooie kerstkaart,Ank.Lief plaatje.Leuk gedaan met het taartkleedje achter het plaatje.

Groetjes,Sylvia.

Rosina zei

een schitterend kerstkaartje Ank...en inderdaad een heel schattig plaatje erop


groetjes Rosina
DT 52 WTC

Sabine zei

Wat een leuke kaart! Ik hou wel van de 3d-plaatjes. Liefs Sabine

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, gelukkig heb je tijdens het smelten niet op deze leuke kaart gedrupt Ank. Ik vind het een hele lieve kerstkaart met een schattig 3d plaatje erop.
Lieve groetjes Miranda

marja zei

WaT een schattig kaartje. En inderdaad je afbeelding is leuk. Groetjes marja

Nelleke zei

Leuk zeg, 3 D kan toch wel mooi zijn. Ik gebruik het weinig of een 2e laagje bv een pet of een bloem. Ik zag ook je pauw. Die is erg mooi en je cijferkaarten mogen er zijn. Mooi dat je het embleem van route 66 gebruikt hebt. Groetjes, Nelleke

Danielle zei

Erg lief plaatje! Leuk met het taartkleedje erbij. Mooi kaartje!

Syl(via) zei

Het is maar goed dat je de verleiding niet hebt kunnen weerstaan, want het is een ontzettend mooie en lieve kaart geworden! Gr. Syl(via)

Marjan Küppers zei

Ja, wat was het warm hè? Ik zat thuis met een zomergriepje, dus binnen. Blij dat het weer koeler is, kan er slecht tegen.
Dank je wel voor je leuke woorden op mijn blog, ik waardeer het dat je toch langs kwam terwijl ik zelf niet kon bloggen, er haken echt mensen af dan. Voor wat hoort wat ... het zei zo. Maar het gaat weer goed gelukkig en hier ben ik dan weer.
Schattig zijn de sneeuwpopjes en je hebt ze erg mooi laten uitkomen op je sfeervolle kaart! Mooi bannertje en erg leuk staat ook het groen met de sneeuwvlokjes. Fijn weekend!

Ellen zei

Het zijn zeker leuke plaatjes, je kaartje vind ik erg mooi.

groetjes, Ellen