Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





zaterdag 8 oktober 2016

Goud


Voor deze kerstkaart heb ik gekozen voor glanzend goudkarton en wit. Uit het wit heb ik gestanst en het goud heb ik gewoon vierkant gesneden.  De grootste mal is van Marianne Design en het prachtige 'kanten' vierkant is van Joy!


Voor de tekst heb ik een banner gestanst met een mal van Marianne Design en die heb ik er schuin verhoogd overheen geplaatst. De tekst en sterretjes zijn nog van oude stickervellen (jaja, ze zijn nog steeds niet op)

Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, kritiek mag ook hoor, niet iedereen kan altijd alles maar mooi vinden, bovendien leer je daardoor anders naar je eigen werk kijken. Ik lees graag jullie reacties!

groetjes van Ank


9 opmerkingen:

Danielle zei

Heel chique, feestelijk kaartje Ank! Ik gebruik zelf eigenlijk nooit meer tekststickers maar als ik dit zo zie denk ik, waarom niet! Leuk gedaan!

Linda zei

Ik vind hem erg chique, wat een mooie mal is dat die op kant lijkt. Ik heb toevallig op mijn opkikker kaartje ook maar eens een tekst sticker gebruikt, haha was jaren geleden dat ik die gebruikte, maarja ook zonde om weg te gooien hè.
gr linda

Willy's creations zei

Vind hem heel stijlvol :-)

Groetjes,Willy

Sabine zei

Hele mooie chique kaart. Prachtig gemaakt Liefs Sabine

Sylvia zei

Mooie en chique kaart,Ank.Tekst stickertjes gebruik ik nooit omdat ik ze niet zo leuk vind.Een fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Rosina zei

Een schitterende kerstkaart Ank....Prachtige combinatie wit en goud...en de stansjes komen prachtig uit zo....echt CHIQUE!!!


groetjes Rosina

Nelleke zei

Wat een chique kaart zeg! Goud en wit is mooi. groetjes, nelleke

Marjan zei

Mooie kaart, ik vind hem super chic! Heel mooie stans die zich hier perfect voor leent.

Wybrich zei

Goud en wit is een mooie combinatie, wat je er ook mee maakt!
Mooie kaart Ank, en ook je stickers passen hier perfect bij!