Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 10 november 2016

Drie verschillende kerstkaarten


Drie heel verschillende kerstkaarten vandaag. De eerste is heel simpel, gestreept met glitter papier gebruikt als dubbele kaart en daarop uit glanzend ribbelkarton het woord kerst gestanst. Wat kerstgroen erbij (verhoogd opgeplakt) met besjes en goudkleurige tekststickers.


Deze schattige kersthond kwam ik tegen op een oud 3D vel, de tekst uit glitterkarton gestanst en verhoogd opgeplakt, met wat restjes van mijn bureau in bijpassende kleuren een compositie gemaakt. ter versiering een randje parelmoer sneeuwvlokken en een kerstknoop opgeplakt.


Dit plaatje zat op een ander 3D vel, ik heb de kaart helemaal in de kleuren van het plaatje gehouden. De tekst is van een stickervel en de banner heb ik uit wit gestanst en een keer omgetrokken op grijs karton en toen uitgeknipt en op elkaar geplakt.

We gaan lekker met de kerstkaarten!

Fijne dag!
groetjes van Ank

7 opmerkingen:

Sylvia zei

Hallo Ank,

Zo je hebt je best gedaan :).Hele mooie serie. Stuk voor stuk mooie kaarten.Fijne dag.

Groetjes,Sylvia.

Sabine zei

Wat een mooie kaarten! Ik vind ze allemaal erg leuk, de laatste is ook prachtig Liefs sabine

nicolet zei

Je bent lekker bezig Ank, ziet er weer top uit!
Groetjes Nicolet

Rosina zei

Wat ben jij lekker creatief bezig geweest Ank...3 schitterende kerstkaartjes heb je gemaakt...hele leuke kleurtjes en ook prachtige stensjes gebruikt...

groetjes Rosina
DT 52 WTC

Ans Gilbert zei

Ja, zo schiet je lekker op, drie hele verschillende kaarten heb je gemaakt, ik ben helemaal weg van de 2de..
groetjes,
Ans

Doris knippenenplakken zei

Wat een leuke serie kerstkaarten heel mooi leuke kleuren .
Groetjes Doris

Ellen zei

Leuke kaarten zijn het, vooral het exemplaar met de kersthond. Bij mij zit het tempo er nog niet erg in, maar komt vast nog wel goed.

groetjes, Ellen