Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 2 november 2016

Kerst- Snoesjes 1D


Ik had ook nog een vel met plaatjes van winterse Snoesjes dus daar ben ik ook mee aan de slag gegaan. Een dubbele ronde kaart is waar ik van uit ben gegaan. daar heb ik de plaatjes op geplakt en daar overheen het kader met sneeuwkristallen. Die kaders heb ik misschien al wel 10 jaar, ooit gekocht bij de voorloper van Dutch Dooba Do (als ik het goed schrijf??)Met wat glitterlijm heb ik de plaatjes her en der wat bling gegeven. Op de rand wat plaksteentjes en een label met bijpassende tekst. De ster verhoogd opgeplakt, en zo zijn er weer drie kerstkaarten klaar!

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Monique zei

Wat een snoesjes van kaarten. Heel mooi gedaan.
Groetjes Monique

Sabine zei

Hele leuke kaarten! Liefs Sabine

Anita van Merode zei

Prachtig gemaakt hoor!
Gr Anita

Rimmie zei

Het zijn alle drie plaatjes geworden!

Groetjes

Rimmie

trijntje zei

Hoi Ank. Je bent lekker snoezig bezig! Wat een leuke serie. In het bericht hieronder zie ik ook zulke leuke snoezige creaties. Groeten
Trijntje

Rosina zei

Prachtig zijn ook deze 3 kerstkaartjes Ank...heel mooi die ronde ijssterrenstans eronder...ook de snoesjes zijn weer TOP!!!

groetjes Rosina

Sylvia zei

Het zijn weer beauty's, Ank.Mooi de snoezige plaatjes.Leuk afgwerkt met de plaksteentjes.

Groetjes, Sylvia.

Boukje zei

Wat zijn ze leuk je ronde kerstkaartjes met de Snoesjes, mooi afgewerkt met de blingsteentjes rondom! De tekst rond mijn ornament had ik uit de losse pols geschreven inderdaad. :)
Groetjes Boukje.