Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 24 november 2016

Lichtpuntjes


Ook ik ben druk bezig voor twee Kerstbeurzen waar ik mijn spulletjes ga verkopen. Van eentje heb ik zelf de organisatie in handen en daar gaat echt veel tijd in zitten. Maar natuurlijk moet ik ook handel maken voor mijn eigen stand. Ergens zag ik dit ideetje een keer voorbijkomen maar ik weet niet meer waar dus ik kan geen linkje zetten. 
Bij Sylvia dus: klik


Van een strook papier maak je het open doosje met daarop gemat een effen stukje cardstock wat past bij het dessinpapier wat je gebruikt. Alleen heb ik dit keer geen dessinpapier gebruikt maar washitape. Daar heb ik het bovenste laagje papier mee beplakt en ook de rand van het waxinelichtje.


 Het waxinelichtje zit met een dotje kit vastgemaakt en kan gemakkelijk verwijderd worden want je kunt het kaarsje natuurlijk niet aansteken terwijl het in de verpakking zit.
Vinden jullie het wat? Een klein kleinigheidje om aan iemand te geven.

groetjes van Ank

6 opmerkingen:

Sarah zei

Ze zijn super leuk!!
Ik ga dit ideetje pinnen!

Sabine zei

Wat een leuk kleinigheidje! Heel mooi gemaakt Liefs Sabine

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat gaaf, een hele leuke attentie om aan iemand cadeau te geven Ank. Mooi gemaakt en die stempel is er perfect bij.
Lieve groetjes Miranda

Rosina zei

Heel leuk deze kleine kerstgeschenkjes Ank...prachtig gedaan met het waxinelichtje erin...en ook de tekst erop is zooooo mooi...die ga je zeker snel verkopen...succes met de organisatie...

groetjes Rosina

Nelleke zei

Wat een leuk idee, om te onthouden, en daar kan je wel wat washi tape op kwijt. Het gedichtje kende ik en heb het ook al gebruikt. Het is ook zo mooi. Groetjes, nelleke

Syl(via) zei

Die komen me bekend voor Ank!;-) Je ziet ze vaker natuurlijk, maar een tijdje geleden heb ik ze op mijn blog geplaatst met het waxinelichtje en deze tekst. Leuk dat je ze ook hebt gemaakt. Erg fijn dat we elkaar kunnen inspireren. Je gaat ze vast en zeker verkopen, want ze zijn erg mooi geworden. Goed idee om op de voorkant ook washitape te gebruiken. Gr. Syl(via)