Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 8 november 2016

Uiltje

Nog even over de vorige kaart: wat lezen sommigen van jullie slecht of misschien lezen jullie wel helemaal niet wat ik erbij schrijf *lol*. Ik had in de tekst al gezet dat de kaart zelf alleen maar een gouden randje had. En later in de update had ik weer gezet dat de kaart zelf blanco was en toch werd er nog gevraagd hoe de kaart er uit zag. *lol*


Ik heb nog meer rondslingerende restjes van op mijn bureau gebruikt. Het stukje embossing had ik nog liggen en het zwarte takje lag ook nog te slingeren. Het 3D plaatje lag ook al een jaar kant en klaar te wachten op gebruik. Het is een kleine vierkante kaart geworden. De banner heb ik er nog bij gemaakt, ik heb met een rode fineliner een rood lijntje getrokken, zo lijkt het net of het met rood garen is doorgestikt. Wat sterretjes erbij en klaar is de kaart!

groetjes van Ank8 opmerkingen:

Danielle zei

Leuk met alle "restjes". De embossingfolder die je hebt gebruikt vind ik erg mooi! En het rode "stiksteek randje" maakt het af!

Sylvia zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Sabine zei

Mooie kaart, leuk dat fineliner randje zeg! Heel stoer Liefs Sabine

Ans Gilbert zei

Mooie restjeskaart heb je gemaakt,
de embossing achtergrond is leuk en het uiltje ook!
groetjes,
Ans

vintagebyina zei

Leuke kaart. Goed van je om de restjes op te maken!
Groetjes Ina.

martina's kaartjes zei

leuk en lief kaartje
grtjs,martina
x

Syl(via) zei

Wat een leuke kaart Ank. En dat fineliner-randje is een supergoed idee. Die ga ik onthouden. Gr. Syl(via)

Marjan Küppers zei

Leuk die embossing achtergrond! Schattig dat uiltje en het vogeltje samen met de banner.