Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 27 december 2016

Kersttag


Hallo allemaal hier ben ik eindelijk weer. Ik hoop dat jullie fijne kerstdagen hebben gehad. Zelf ben ik tot twee keer toe ziek geweest in de aanloop naar de kerstdagen en ook moest ik op twee kerstmarkten staan, vandaar dat ik weinig langs ben geweest.


Deze tag had ik nog niet laten zien. Ik heb de helft diagonaal geëmbost en de andere helft beplakt met Washitpae. Een rendier uit brons karton gestanst en ik heb hem twee belletjes om de nek gehangen. Tekststickers erop geplakt en wat bijpassend band door het label gestrikt en klaar!

groetjes van Ank

7 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Ank, wat naar dat je in de aanloop naar kerst ziek bent geweest. Hopen dat je er nu de rest van de winter vanaf bent.
Ik vind je tag heel gaaf, mooi met het geëmboste deel en aan de andere zijde die leuke washi-tape. Ook de afwerking is top.
Lieve groetjes Miranda

Sarah zei

Heel leuk! Hopelijk ben je nu helemaal opgeknapt om het nieuwe jaar goed te starten. X

Syl(via) zei

Wat ontzettend leuk en mooi gedaan Ank. Hopelijk heb je het ziek-zijn voorlopig wel even gehad. Gr. Syl(via)

Cornelie zei

Wat naar dat je ziek was, maar ik hoor niet anders en hier heeft iedereen laatst ook plat gelegen! Mooie tag trouwens, erg gaaf met dat glanskarton!

Rosina zei

Wat vervelend Ank dat je juist met de kerstdagen ziek ben geweest...hopelijk gaat het nu al wat beter...en je hebt een schitterende tag gemaakt ...zo moooi die bronzen rendier...

liefs Rosina

Willy's creations zei

Prachtige tag heb je gemaakt Ank

Miranda V zei

Deze is ook gaaf zeg!! Leuk dat de tag dubbel is.