Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 11 februari 2017

CondoleancekaartenBij het opruimen van één van mijn lades kwam ik deze stansjes van kruisen tegen, ooit kant en klaar gekocht. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en heb er deze condoleancekaarten mee gemaakt. De basis is een dubbele kraftkaart.


Het dessinpapier is van Marianne Design uit het pretty papersblok Victorian Vintage. De randen heb ik opgeruwd en met distress inkt gekleurd. De teksten in bijpassende kleur gestempeld en de kruisen verhoogd opgeplakt.

Wat vinden jullie er van? Persoonlijk ben ik niet zo van de kruisen op condoleancekaarten maar er zijn altijd mensen die er naar vragen en in combinatie met de vlinders en bloemen vind ik het wel wat hebben.

groetjes van Ank


6 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Als de mensen waar je het naar stuurt wél prijs stellen op een kruis(je) op de kaart zijn het mooie stemmige kaarten Ank. Mooi zoals je met het dessin-papier hebt gewerkt en de kaarten verder rustig hebt gehouden.
Lieve groetjes Miranda

Syl(via) zei

Hoi Ank, het is een mooie kaart geworden. Je hebt alles mooi gecombineerd. Voor elk wat wils toch? gr. Syl(via)

Nancy Soetaert zei

Heel mooi met dat achtergrondpapier. Voor gelovige mensen mag het best met een kruis.
Groetjes
Nancy

Monique zei

Prachtig gedaan hoor!
Groetjes Monique

Sabine zei

Het zijn mooie bijzondere kaarten. En inderdaad er zijn altijd mensen die deze kaarten graag gebruiken Liefs Sabine

Rosina zei

2 hele mooie en stijlvolle condolenncekaartjes Ank.....en de nabestaanden waarderen zulke kaartjes dan ook altijd heel erg...

groetjes
Rosina